vetebe-logo-erkend-hypotheek-adviseur

U bent op zoek naar een andere woning of u heeft misschien al uw nieuwe droomhuis gevonden. In beide gevallen is het verstandig en zelfs noodzakelijk om u goed te laten informeren. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen u helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek.

 

Het aangaan van een hypotheek is in alle gevallen maatwerk. Niet alleen de actuele rentestand speelt een rol, maar ook de keuze voor een hypotheekvorm, de fiscale regels, woonlasten, de hypotheekrenteaftrek en de Nationale Hypotheek Garantie. Belangrijk is dat er ook geld overblijft om te kunnen leven. Onze adviseurs kijken niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de toekomst. Belangrijk hierbij is dat u als klant een goed gevoel heeft bij het advies. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over de voordelen en nadelen van alle mogelijkheden.

 

Een hypotheek afsluiten is een belangrijk moment en geen dagelijkse bezigheid. Laat u dus helpen door onze deskundige adviseurs om financiële verrassingen in de toekomst te voorkomen.

 

Algemene maatstaf vanuit de landelijke overheid is dat een hypotheek maximaal 101% mag zijn van de marktwaarde van de woning. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden neem dan contact op met Dennis Reijnhout of Tom Pansters.

 

Reviews lezen en zelf beoordelen

Wij kunnen wel zeggen dat we goed zijn in wat wij doen, maar wat vinden klanten die u voorgingen van VeTeBe en wat is uw mening over onze dienstverlening? Lees en oordeel zelf:

 

Beoordeel ons ook op: Independer.nl of op advieskeus.nl 

Logo Independer        Advieskeuze

VeTeBe adviseert en bemiddelt in hypotheken en verzekeringen van onderstaande aanbieders:

Logo Rabobank Logo ABN AMRO Vetebe-aegon vetebe-reaal
Logo Zwitserleven Logo Florius Logo Obvion Logo ING
Logo TAF Logo BNP Paribas Cardif Logo Generali vetebe-asr
Logo Onderlinge 's Gravenhage vetebe-callas  vetebe-nationale-nederlanden  Logo BLG Wonen
 vetebe-munt Vetebe-hypotrust  logo_woonfonds  lloyds bank
 logo+conservatrix syntrus achmea  images