In de regio Venlo is VeTeBe een gevestigde naam op het gebied van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en beleggingsobjecten.  Om een diverse redenen kunt u behoefte hebben aan een gedegen taxatie van uw vastgoed. Bijvoorbeeld voor een financiering, fiscale doeleinden, een verzekering of een hold-sell analyse.  Voor al uw doeleinden maken wij een objectief taxatierapport.

Onze bedrijfstaxaties voldoen daarbij indien nodig aan de vereisten van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). De RICS is een wereldwijde organisatie van vastgoedprofessionals, die toonaangevend is op het gebied  van professionaliteit en integriteit binnen de vastgoedsector. Wij staan vermeld op de short-list van FGH Bank. In Nederland heeft de RICS circa 450 leden. Daarvan zijn er een 100-tal gespecialiseerde taxateurs.

Onze taxateurs zijn bij Stichting VastgoedCert gecertificeerd in de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen/MKB. Het is een onafhankelijk en branchebreed platform dat zorgt voor de registratie van circa 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

images[2]   vgc-logo-zwart-grijs