MMF_2698 Bewerkt Don Willems is bouwtechnisch ingenieur en eigenaar van VeTeBe; het makelaarskantoor is opgericht in 2001. Hij adviseert bedrijven, corporaties, beleggers, stichtingen en andere ondernemers en particulieren over hun onroerend goed. Ook bemiddelt hij bij de verkoop, de verhuur, ontwikkeling van en het beheer van bedrijfsgebouwen. Daarnaast begeleidt hij ook bij reguliere woningen de aankoop en de verkoop. Zijn opleiding is Bouwtechnische bedrijfskunde aan de Hogeschool Midden-Brabant.
MMF_2688-1 Dennis Reijnhout is erkend hypotheekadviseur. Hij is sinds 2002 werkzaam in de financiële dienstverlening met als specialisatie hypotheken. Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de bankwereld heeft hij de overstap gemaakt naar VeTeBe om zijn klanten te kunnen voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies. Dennis wordt gedreven door zijn passie om elke klant een advies te geven dat volledig aansluit op zijn/haar persoonlijke situatie. Hij helpt u dan ook graag om de mogelijkheden én onmogelijkheden van een nieuwe hypotheek op een duidelijke manier in kaart te brengen.
MMF_2864-1 Theo Brouwer is sinds april 1987 werkzaam in de makelaardij in Venlo en omgeving en is als VastgoedCert gecertificeerd makelaar (RMT en RT) druk doende met alle takken van sport binnen de makelaardij. Het begeleiden van mensen in ver- en aankoopbegeleiding in zowel de bestaande bouw als in de nieuwbouw doet hij met hij met veel plezier en met aandacht voor en in  het belang van de klant/opdrachtgevers. Taxaties en het begeleiden bij verhuurtransacties behoren eveneens tot zijn taken. Gezien zijn jarenlange ervaring kunt u  het onderhandelen gerust aan hem overlaten, ook in roerige tijden weet hij het maximale resultaat voor u uit het vuur te slepen.
MMF_2842 Evert Wolters is al vanaf 1998 werkzaam in de makelaardij. Eerst als WOZ taxateur en daarna als register makelaar-taxateur oz. Als geboren en getogen Venlonaar en afkomstig uit een makelaarsfamilie die al meer dan 100 jaar actief is, kent hij de omgeving als geen ander. Hij is verantwoordelijk voor alles op het gebied van de woning- en bedrijfsmakelaardij in de regio Venlo. Zowel taxaties, aan- en verkoop als ook aan- en verhuur zijn bij hem de mogelijkheden. Met een brede glimlach en zijn 100 % inzet, staat hij u dan ook maar al te graag te woord.
MMF_2807 Kevin Achten is allround makelaar bij VeTeBe; in die functie is hij verantwoordelijk voor woningmakelaardij. Hij heeft een grote ervaring als makelaar en kent het gebied van Beesel tot en met Tegelen op zijn duim en gaat dan ook graag met u mee tijdens een bezichtiging, aankoopbegeleiding of waardebepaling.
MMF_2768-1 Kirsten Utens-Oostdam is gecertificeerd makelaar o.z./taxateur. Daarbij heeft ze Nederlands recht gestudeerd. Zij staat voor een jarenlange ervaring op de woningmarkt in Noord-Limburg. Via gerichte bijscholingen houdt zij haar kennis van de markt zo actueel als vandaag. Naast de makelaardij taxeert ze tal van woningen voor klanten van VeTeBe.  Specialisaties: taxatie, vastgoed, woning, aankopend makelaar, bedrijfsonroerend goed.
MMF_2849 Gilbert Heijnen is allround inzetbaar bij VeTeBe waarbij flexibiliteit, passie voor woningen, klantgerichtheid en betrouwbaar enkele understatements zijn. De combinatie tussen woningen en mensen is hem op lijf geschreven. In het werkgebied Groot-Venlo is geen buurt hem onbekend en staat hij u graag ter zijde in bijvoorbeeld de aankoop van uw leven. Als aanspreekpunt van de vestiging in Venlo aan het Koninginneplein staat hij u graag te woord bij een vers kopje koffie.
MMF_2743-1 Tanja Miggels is binnen VeTeBe het eerste aanspreekpunt voor alle klanten. Zij kunnen met al hun vragen en opmerkingen bij haar terecht; zowel telefonisch, per mail als aan de balie. Verder is zij de rechterhand van de makelaars; ze ondersteunt hen bij hun werkzaamheden en zorgt ervoor dat er niets aan de aandacht ontsnapt. Tenslotte tekent zij nog voor diverse commerciële en secretariële werkzaamheden.
MMF_2740-1 Jacqueline Riether is de assistente van de hypotheekadviseurs en houdt zich bezig met de boekhouding van VeTeBe. Bij grote drukte assisteert zij collega’s en ondersteunt zij ook de makelaars met commerciële en administratie werkzaamheden. Verder houdt zij zich nog bezig met diverse commerciële werkzaamheden.
Ingrid Janssen is sinds oktober 2016  werkzaam binnen VeTeBe. Als telefoniste is zij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten zorgt zij onder andere voor het inplannen van bezichtigingen, waardebepalingen en taxaties.  Ze werkt  vanuit onze vestiging te Tegelen.