Verkoopbemiddeling

 

Laat VeTeBe u helpen bij het verkopen van uw woning. We behoren tot de grootste kantoren van Nederland en beschikken lokaal over een groot netwerk. Al onze makelaars zijn dagelijks bezig om de juiste kopers en verkopers bij elkaar te brengen.

 

Ook u kunnen we helpen bij het verkoopproces. Wij behartigen uw belangen en zorgen dat de verkoop volgens afspraak verloopt. Onze makelaars voeren een taxatie uit en bepalen samen met u de vraagprijs. Hierna zorgen we via diverse kanalen dat er bekendheid wordt gegeven aan uw woning. Tijdens bezichtigingen is er altijd een makelaar van VeTeBe aanwezig om namens u het woord te voeren. Mocht het tot een onderhandeling komen dan staan wij voor uw belangen.

 

Wanneer uw woning mondeling is verkocht, zorgen wij voor de juiste papieren. De koopovereenkomst wordt opgemaakt en aangeleverd bij de notaris. Tot slot zorgen we dat woning wordt opgeleverd aan de nieuwe eigenaar. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

U schakelt voor de verkoop van uw woning een makelaar in. Een verstandige keuze! Het gaat tenslotte meestal over uw duurste bezit om nog maar te zwijgen over de veelal aanwezige emotionele waarde.