Waardebepaling

 Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een afspraak met een van onze makelaars en vraag hem om een gratis waardebepaling. Aan de hand van enkele criteria kan worden uitgerekend wat de opbrengst kan zijn bij een mogelijke verkoop. Tijdens het gesprek leggen wij ook uit hoe het verkoopproces werkt bij VeTeBe. U kunt vervolgens een besluit nemen om de woning via ons te verkopen.

 

Bij serieuze interesse om uw woning te verkopen of te verbouwen, is het raadzaam om ook in gesprek te gaan met onze hypotheekadviseur. U krijgt zo inzicht in uw financiële mogelijkheden en kunt zo beter een beslissing nemen; wel verkopen of verbouwen of juist niet.

 

U gaat verbouwen? Is de verbouwing een waardevermeerdering voor uw woning? Vraag onze makelaar om advies. Wellicht kan met enkele aanpassingen uw huis nog meer waard worden. Samen met de hypotheekadviseur kunt u kijken of de eventuele overwaarde van uw woning kan worden benut bij het wijzigen van uw hypotheek.

 

De waardebepaling en het hypotheekgesprek zijn beide kosteloos. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.