Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Voltaweg 14 in Maasbree 5993 SE

Voltaweg 14

5993 SE Maasbree
Huurprijs € 2.400,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Locatie:
Het multifunctionele object is gelegen op het handelsterrein 'De Schor' in Maasbree.

Object:
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2005 en heeft een diepte van ca. 27 m1 en een breedte van ca. 15 m1. De spanthoogte is gemiddeld 6,57m hoog. Het gehele pand is geïsoleerd en de gebruiksfunctie van het kantoor heeft een
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 630 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Het multifunctionele object is gelegen op het handelsterrein 'De Schor' in Maasbree.

Object:
De bedrijfsruimte is gebouwd in 2005 en heeft een diepte van ca. 27 m1 en een breedte van ca. 15 m1. De spanthoogte is gemiddeld 6,57m hoog. Het gehele pand is geïsoleerd en de gebruiksfunctie van het kantoor heeft een EPC van 1.39. De voorzijde en een gedeelte van de zijzijde zijn beklinkerd. Aan de voorzijde is er een afgesloten toegangspoort naar het zij- en achterterrein met een overheaddeur van ca. 3,50 hoog en een zij entree. Het achterterrein kan gebruikt worden voor opslag en is groot 23,8 m x 17,5 m totaal ca. 416m2. Nagenoeg het hele terrein omheint.

Bereikbaarheid:
Op zowel het eigen terrein als op de openbare weg zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen voorhanden. Op het eigen terrein zijn 6 parkeerplaatsen aanwezig. Via de N275 zijn de op- en afritten van de autosnelweg A67 binnen 10 minuten te bereiken.

Globale indeling:
Begane grond:
Entree, gang, meterkast, kantoorkamer 1 (18,60)m2, kantoor/spreekkamer (21,5m2), archief/ serveruimte (10,5m2), pantryruimte v.v. vaste wastafel en toilet met fonteintje. Aansluitend de bedrijfsruimte van ca. 300m2 hier is de cv- ketel geïnstalleerd en er is een toegangstrap naar de verdieping. Op de begane grond in de bedrijfsruimte zijn ramen aangebracht zodat hier ook gewerkt kan worden door personen en voldoet aan de Arbo normen.

1e verdieping:
Binnendoor te bereiken de overloop, kantoorruimte voor meerdere personen (52,3m2) gang. Kantine ruimte (12,8m2) met inbouwkeuken. Aparte toiletruimte met fonteintje.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal: circa 456 m²

Begane grond: circa 78 m²
Kantoor 1: circa 19 m²
Kantoor 2: circa 22 m²
Serverruimte: circa 11 m²

Eerste verdieping: circa 78 m²
Kantoor: circa 52 m²
Kantine : circa 13 m²

Bedrijfshal: circa 300 m²

Bijzonderheden:
Het bedrijfscomplex is onder architectuur gebouwd en geeft een frisse uitstraling. In het pand is airconditioning aanwezig, er is krachtstroom aanwezig en is voor diverse bedrijfsdoeleinden uitermate geschikt.

Bestemming:
Vigerend bestemmingplan: "Bestemmingsplan Bedrijventerreinen". Enkelbestemming Bedrijventerrein -1 met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.

Huurcondities
Huurprijs   : € 2.400,00 per maand, te vermeerderen met de geldende BTW;
Huurtermijn : in overleg (voorkeur: vijf + vijf jaren);
Bankgarantie : ter grootte van drie maanden huur;
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen;
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), juli 2003.
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten: In overleg met de nieuwe huurder kunnen servicekosten in rekening gebracht worden voor onderhoud van het buitenterrein, plantsoenen, elektrische poorten, buitenverlichting en parkeerplaatsen.

Aanvaarding
In overleg.

Energie Prestatie Certificaat:
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.400,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 630 m² Perceeloppervlakte 1190 m² Vrije hoogte 650 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 474 m² Oppervlakte kantoorruimte 156 m² Energie Energie Prestatie Coëff. 1.39 Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
474 m²
Vrije hoogte
650 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
156 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Voltaweg 14, 5993 SE Maasbree
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.