Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kaldenkerkerweg 33 in Tegelen 5932 CT

Kaldenkerkerweg 33

5932 CT Tegelen
Huurprijs € 70,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

DEELVERHUUR MOGELIJK!!

In een zeer karakteristiek en prachtig gebouw "Villa Tegula" gelegen aan een kruispunt van (internationele) wegen, de A-73, A-74 en BAB 61, hebben wij nog ca. 170 m2 aan kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar. Deelverhuur is ook mogelijk!! Voldoende parkeerplaatsen aanwezig

Object
Het voor verhuur beschikbare object betreft een ruim...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

DEELVERHUUR MOGELIJK!!

In een zeer karakteristiek en prachtig gebouw "Villa Tegula" gelegen aan een kruispunt van (internationele) wegen, de A-73, A-74 en BAB 61, hebben wij nog ca. 170 m2 aan kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar. Deelverhuur is ook mogelijk!! Voldoende parkeerplaatsen aanwezig

Object
Het voor verhuur beschikbare object betreft een ruim kantoorpand gelegen op de 1e en 2e verdieping met een centrale ingang via de hoek Kaldenkerkerweg / Egypte.
De monumentale vrijstaande kantoorvilla verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en is gunstig gelegen in een rustige omgeving.

Oppervlakten
1e verdieping    :    170 m²


Totale VVO    :    170 m2 ca.
        
Voorzieningen
Het object beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
    
Kantoorruimtes:
-    systeemplafond incl. armaturen;
-    wandkabelgoten;
-    pantry;
-    toiletgroepen;
-    brandslanghaspels;

Parkeren
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Overige parkeergelegenheid voldoende aanwezig in de directe omgeving (parkeerhavens )


Huurgegevens

Huurprijs    :    vanaf € 70,- per/m²/jaar excl. BTW (prijs afhankelijk van grootte ruimte en looptijd)
Servicekosten    :    nader overeen te komen.
Huurtermijn    :    vijf jaren en vijf verlengingsjaren.
Bankgarantie    :    ter grootte van drie maanden huur.
Huurbetaling    :    per maand vooruit te voldoen.
Opzegtermijn    :    twaalf maanden.
Huurcontract    :    als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte wordt het model gebruikt vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken in Juli 2003.
Indexering    :    jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Bijzonderheden
Er is sprake van een goede attentiewaarde vanaf de A-73.

Aanvaarding
In overleg.

Energie Prestatie Certificaat
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur dan wel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie. 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 70,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Route van naar Kaldenkerkerweg 33, 5932 CT Tegelen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.