Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/7cf0f921/62f7/4494/bc0c/d180e1a5c4cd/dscf0623.jpg

Olivier van Noortweg 6

5928 LX Venlo
Vraagprijs € 295.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve en moderne bedrijfsruimte met kantoren en expeditieruimtes

Zeer representatieve bedrijfsruimte gebouwd in 2003 met kantoren en expeditieruimtes.

Omschrijving
Object:
Het bedrijfspand is in 2003 gerealiseerd. Het pand bestaat uit een voorbouw en een achterbouw. De voorbouw is van traditionele bouwaard waarbij de gevels in metselwerk zijn en het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4950 m² In units vanaf 4950 m²
Lees meer

Omschrijving

Representatieve en moderne bedrijfsruimte met kantoren en expeditieruimtes

Zeer representatieve bedrijfsruimte gebouwd in 2003 met kantoren en expeditieruimtes.

Omschrijving
Object:
Het bedrijfspand is in 2003 gerealiseerd. Het pand bestaat uit een voorbouw en een achterbouw. De voorbouw is van traditionele bouwaard waarbij de gevels in metselwerk zijn en het betonnen dek afgewerkt is met een bitumineuze dakbedekking. De achterbouw betreft de bedrijfshallen. Opgebouwd uit een staalconstructie, gevels van sandwichpanelen en stalen geprofileerde dakplaten afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de A76 en op bedrijventerrein Trade Port West. In de omgeving liggen bekende onderneming zoals Nedinsco, Arrow en Vistaprint.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A-67) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. Er zijn genoeg parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden. Daarnaast is er de aanwezigheid van een bushalte op loopafstand van het bedrijfspand. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Oppervlakten:

Totaal oppervlak object : ca. 4.950 m²
Totaal oppervlak perceel : ca. 6.994 m²

Entree/receptie/showroom : ca. 356 m²
Kantoren voorbouw : ca. 845 m²
Kantoren expeditie : ca. 75 m²
Bedrijfshallen : ca. 3.665 m²

Indeling:

Kantoor
Begane grond:
Entree/hal met receptie - portaal/gang met werkkast, dubbele toiletgroep en invalidentoilet - monsterkamer/showroom.

Eerste verdieping:
Ontvangstruimte met bar voorzien van keukenblok met twee spoelbakken, koelkast en vaatwasser - directiekantoor - showroom - berging - gang met dubbele toiletgroep - vergaderruimte - kantoortuin - 2e dubbele toiletgroep - poetsruimte - kantine voorzien van aanrechtblok met spoelbak, vaatwasser, koelkast, kookplaat met afzuigkap en magnetron - archiefruimte.

Tweede verdieping:
Verblijfsruimte met pantry, c.v. kast en toilet -/ doucheruimte.

Bedrijfshallen
Twee magazijnruimtes waarvan één met expeditiekantoor incl. toiletruimte en kantine voorzien van aanrechtblok met spoelbak en koelkast - meterkast met hoofdaansluiting gas, water en elektra - 2 magazijnruimtes met ingebouwde platforms in 2 lagen, bereikbaar via trappen en goederen-/personenlift.
De 4 ingebouwde platforms hebben elk een afmeting van 972 m² en kunnen een druk van 600 kg per m² aan. De goederen-/personenlift heeft een toelaatbaar gewicht van 1.500 kg.

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is 'Trade Port west-oost' en het object heeft de bestemming 'bedrijventerrein'.

Opleveringsniveau:
De kantoren zijn representatief afgewerkt onder andere uitgerust met vloerverwarming (c.v.-installaties: 2 cascade geschakelde Nefit Ecomline HR, 1 x Nefit Ecomline HR, 1 x AWB HR), luchtbehandelingssysteem (JE Stork Air) en airconditioning, serverruimte voorzien van twee split-unit airconditioning, systeemplafonds met inbouwverlichting. De ontvangstruimte is op de 1e verdieping voorzien van een luxe barmeubel.

De magazijnhallen zijn gecompartimenteerd (brandveiligheid) en voorzien van elektrisch bediende rolpoorten. Het object beschikt aan weerszijde van het gebouw over een dockleveller, terwijl aan de rechterzijde nog een reguliere overhead is gesitueerd.

De ingebouwde verdiepingsvloer (ter overname) zijn vervaardigd uit aluminium constructie met spaanplaatvloeren. Aan de voorzijde bevindt zich een geheel bestraat ruim parkeerterrein terwijl voorts het gehele perceel hoogwaardig is omrasterd.

Het complex is voorts voorzien van een alarminstallatie en brandmeld-/ontruimings-installatie. Daarbij is er glasvezel beschikbaar.

Huurcondities:
Huurprijs : €295.000,- op jaarbasis excl. BTW.
Huurtermijn : 5 jaar met 5 verlengingsjaren.
Huurbetaling : Per drie (3) maanden vooruit te voldoen.
Bankgarantie : Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur inclusief servicekosten te vermeerderen
met BTW.
Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks "alle huishoudens", gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract : Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.


Voorbehoud:
Goedkeuring verhuurder

Energie Prestatie Certificaat:
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4950 m² Perceeloppervlakte 6994 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 4950 m² Diversen In units vanaf 4950 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 295.000,-
Oppervlakte
4950 m²
In units vanaf
4950 m²
Route van naar Olivier van Noortweg 6, 5928 LX Venlo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.