Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/d850879f/091c/47bb/a4a8/d00cd22a82cf/dscf9834.jpg

Voltastraat 2

5928 PD Venlo
Vraagprijs € 65.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte met grote showroom en eigen parkeerterrein gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port West.Omschrijving
Object:
Op een perceel van 2.205 vierkante meter is dit object met grote showroom, grote werkplaats en eigen parkeerterrein in 2006 gerealiseerd en is deze perfect gelegen op bedrijventerrein Trade Port West in Venlo-Blerick nabij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1355 m² In units vanaf 1355 m²
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte met grote showroom en eigen parkeerterrein gelegen op bedrijventerrein Venlo Trade Port West.Omschrijving
Object:
Op een perceel van 2.205 vierkante meter is dit object met grote showroom, grote werkplaats en eigen parkeerterrein in 2006 gerealiseerd en is deze perfect gelegen op bedrijventerrein Trade Port West in Venlo-Blerick nabij de snelwegen A67 en A73.

De showroom met antraciet monoliet gestorte betonvloer heeft een oppervlakte van 835 vierkante meter en een vrije hoogte van 4,33 meter en biedt plaats aan maximaal 40 auto's. Middels 3 grote aluminium schuifpuien met een doorgang van 3 meter en inrijbeveiliging kunnen auto's in en uitgereden worden. De ruimte wordt verwarmd middels een gasheater en is verlicht met TL-armaturen. De stalen kolommen zijn voorzien van perslucht. Middels een loopbrug komt men in de ontvangstruimte die toegang biedt tot het kantoor, gastentoilet en de werkplaats. De ontvangstruimte, gastentoilet en kantoor zijn voorzien van een verlaag plafond met inbouw LED-verlichting en doorlopende tegelvloer.

De werkplaats met nooduitgang en 2 elektrische overheadpoorten heeft een oppervlakte van 360 vierkante meter en een vrije hoogte van 5,5 meter. De werkplaats is voorzien van 3 werkbruggen en 1 remmentestbank. Deze worden allen ter overname aangeboden tegen een nader overeen te komen prijs. De werkplaats wordt verwarmd middels een heater aangesloten op de cv-installatie. Middels een trap komt men op een betonnen dek van 95 vierkante meter. Deze wordt momenteel gebruikt als opslag. Onder het betonnen dek ligt een compressorruimte, de kantine en de was-/kleedruimte. De kantine is voorzien van een pantry met inductie kookplaat, vaatwasser, afzuiging, koelkast en combi-oven. De was-/kleedruimte is voorzien van separaat toilet, urinoir, wastafel en douche. Daarnaast beschikt de werkplaats nog over een klein kantoor.

Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van haakklinkers en afsluitbare poorten. Op het terrein zelf is meer dan genoeg parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A-67) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. De aansluiting met de A-73 (Venray - Nijmegen) is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Station Blerick ligt op 2 kilometer afstand van het object en daarnaast zijn er diverse bushaltes in de omgeving. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Voorzieningen:
Brandmeldsysteem
Inbraakbeveiliging met video
3 werkbruggen (ter overname aangeboden)
1 remmentestbank (ter overname aangeboden)
Dak- en vloerisolatie
Aluminium kozijnen met dubbelglas

Oppervlakten:
Showroom : 835 m2
Werkplaats : 360 m2
Ontvangstruimte : 15 m2
Kantoor : 16 m2
Was-/kleedruimte : 15 m2
Kantine : 19 m2
Betonnen dek : 95 m2

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is 'Venlo Trade Port' en het object heeft de bestemming 'bedrijventerrein -4'.

Huurcondities:
Huurprijs : €6500,- per maand te vermeerderen met BTW.
Huurtermijn : Nader overeen te komen.
Huurbetaling : Per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie : Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks "alle huishoudens", gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract : Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg

Energie Prestatie Certificaat:

Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.


Voorbehoud:
Goedkeuring verhuurder
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1355 m² Perceeloppervlakte 2205 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1355 m² Diversen In units vanaf 1355 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 65.000,-
Oppervlakte
1355 m²
In units vanaf
1355 m²
Route van naar Voltastraat 2, 5928 PD Venlo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.