Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rudolf Dieselweg 28 A in Venlo 5928 RA

Rudolf Dieselweg 28 a

5928 RA Venlo
€ 575.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In 2016 gerealiseerde bedrijfsruimte tot in de puntjes afgewerkt. Het pand beschikt over een showroom en werkplaats.

Object:
Het bedrijfspand is in 2016 gerealiseerd en voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Op het dak liggen 80 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van 20.000Wp. Het pand is opgebouwd uit een staalconstructie, gevels van terracotta en grijze sandwichpanelen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 740 m²
Lees meer

Omschrijving

In 2016 gerealiseerde bedrijfsruimte tot in de puntjes afgewerkt. Het pand beschikt over een showroom en werkplaats.

Object:
Het bedrijfspand is in 2016 gerealiseerd en voldoet aan alle duurzaamheidseisen. Op het dak liggen 80 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van 20.000Wp. Het pand is opgebouwd uit een staalconstructie, gevels van terracotta en grijze sandwichpanelen met glaswol en stalen geprofileerde dakplaten v.v. interieurcoating. De voorgevel is opgebouwd uit een aluminium vliesgevel. Het betonnen dek is afgewerkt met een kunststof dakbedekking. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en aan de achterzijde beschikt het pand over een werkplaats ingericht voor motoren.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een uitstekende locatie aan de Rudolf Dieselweg en op bedrijventerrein Trade Port Venlo.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A67) en Venray - Nijmegen (A-73) Duitsland (A74) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. Er zijn genoeg parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden. Daarnaast is er de aanwezigheid van diverse bushaltes op loopafstand van het bedrijfspand. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Indeling object (in m² vvo):

Totaal circa 790 m²

Showroom begane grond: 295 m²
Showroom 1e verdieping: 325 m²
Werkplaats: 82 m²
Opslag BG: 10 m²
Opslag 1e verdieping: 62 m²

Perceelgrootte: 12 a. en 28 ca.

Indeling:

Begane grond:
Entree met kast voor nachtlevering, hal met meterkast, showroom met keuken en pantry v.v. vaatwasser, boiler, koelkast en luxe mengkraan, herentoilet v.v. hangcloset en urinoir, dames-/invalidentoilet v.v. hangcloset met grepen en wastafel, opslag-/archiefruimte met personeelstoilet en werkplaats.

Eerste verdieping:
Showroom v.v. diverse wandopstellingen (ter overname), poetskast, patchkast met omvormers voor zonnepanelen, demontabele tussenwand en opslagruimte.

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is : 'Venlo Trade Port' en op object ligt de enkelbestemming 'bedrijventerrein -4'.

Opleveringsniveau:

De hal met een vrije hoogte van 3,23 meter is v.v. een betonnen vloer met vloerverwarming en de ruimte is o.a. uitgerust met LED-verlichting en aluminium kozijnen met thermische beglazing.
Beide sanitaire ruimtes zijn v.v. van een hoogwaardige tegel en tot aan het plafond betegeld.
De werkplaats is onder andere v.v. een antislip en vloeistofdichte vloer, 2 bruggen voor motoren en olie en perslucht.
In de opslagruimte hangt de c.v.ketel van het merk Remeha (eigendom).

De showroom op de eerste verdieping is v.v. een hoogwaardige drukvasten kunststof PVC-vloer. De opslagruimte is v.v. een takel met een draaggewicht van 500 kg.
De gehele eerste verdieping met een vrije hoogte van 2,56 meter is v.v. 3 split-unit airconditioning, LED-verlichting en aluminium kozijnen met thermische beglazing.

Het object is voorts voorzien van een inbraakalarm- en brandmeldinstallatie en er is glasvezel aanwezig.

Koopcondities:

Vraagprijs: €575.000 kosten koper;
Bankgarantie: ter grootte van 10%van de koopsom;
Koopcontract: Koopovereenkomst BOG conform NVM/VBO

Bijzonderheden:

Op het perceel ligt een recht van overpad.

Energie Prestatie Certificaat:
Indien een overeenkomst tot aan- of verhuur danwel aan- of verkoop tot stand komt met betrekking tot dit object heeft huurder of koper, afhankelijk van het type object, recht op een Energie Prestatie Certificaat (EPC). Indien u een dergelijk certificaat wenst, kunt u dit gedurende de onderhandelingen kenbaar maken bij VeTeBe BV.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2016 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 740 m² Perceeloppervlakte 1228 m² Vrije hoogte 3230 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 740 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Oppervlakte
740 m²
Vrije hoogte
3230 cm
Route van naar Rudolf Dieselweg 28 a, 5928 RA Venlo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.