Mijn favorieten

Onze dienstverlening

Zakelijke klanten bieden wij de volgende diensten aan: verkoop, verhuur, beheer, ontwikkeling en advies


Verkoop
Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Onze makelaars zoeken graag een nieuwe eigenaar voor uw onroerend goed. Er zijn diverse manieren om kenbaar te maken dat uw pand in de verkoop staat. Een daarvan is het inschakelen van het netwerk van onze adviseurs.  
 
Huren
U zoekt een bedrijfspand en wil graag huren. Bekijk ons actuele aanbod <<link aanbod>> en neem contact op met een van onze adviseurs voor een afspraak.
 
Verhuren
U bent eigenaar en wilt uw bedrijfspand verhuren. Schakel VeTeBe in om een huurder te vinden voor uw onroerend goed. Dankzij ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat wij snel een huurder vinden voor uw object. We bemiddelen ook bij het opstellen van de huurovereenkomst.
 
Beheer
Wij nemen het beheer van uw bedrijfspand uit handen en zorgen dat alles conform afspraak wordt geregeld. In een persoonlijk gesprek bespreken we welke taken wij wel voor u regelen en welke niet. De afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.
 
Ontwikkeling
Wilt u een bedrijfspand bouwen, maar zoekt u nog een betrouwbare adviseur? Neem contact op met VeTeBe. Wij gaan op basis van uw wensen op zoek naar de juiste locatie en kavel, adviseren u over de bebouwing en bemiddelen bij het vinden van medehuurders of een belegger.
 
Advies
In alle gevallen dat u VeTeBe inschakelt, is het belangrijk dat u goed wordt geadviseerd. Is de huisvesting passend bij uw wensen en bedrijfsvoering en zijn de huisvestingskosten inzichtelijk en betaalbaar? Wij kijken samen met u naar benodigde verzekeringen, de onderhoudsbegroting en -reserveringen en overige kosten van uw bedrijfspand.
 
Rendement
Als eigenaar is het belangrijk om inzicht te hebben in de waardeontwikkeling van uw onroerend goed en het te behalen rendement. Onze adviseurs helpen u hier graag bij.
Neem contact 077-326 26 00 op of mail info@vetebe.nl ons voor meer informatie of om een afspraak te plannen.
 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring