Mijn favorieten

Bedrijfsonroerendgoed

Bent u op zoek naar een bedrijfspand of wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Dan bent u bij VeTeBe aan het juiste adres. Wij hebben gemiddeld 200 bedrijfsobjecten in de regio Venlo in portefeuille. Met onze ervaring en expertise van de lokale markt adviseren en ondersteunen wij bij de verkoop, aankoop en verhuur van een pand.
 
Ons aanbod
Bestaat uit: kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, bedrijfsverzamelgebouwen, bedrijfskavels, garageboxen, opslagruimtes en beleggingsobjecten.
 
VeTeBe heeft in binnen- en buitenland een groot netwerk in het bedrijfsonroerendgoed. Onze adviseurs hebben ervaring met de logistieke- en agrifood sector en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Hierdoor zijn wij in staat om snel succesvolle ‘matches’ te realiseren.
 
Ook voor advies over uw zakelijk onroerend goed en de ontwikkeling daarvan kunt u terecht bij onze adviseurs. Neem contact op via 077-326 26 00 of info@vetebe.nl. We bespreken graag welke mogelijkheden er zijn voor uw persoonlijke situatie.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring