Mijn favorieten

Nationale Hypotheek Garantie

Koopt u een woning en financiert u met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dan weet u zeker dat u een betaalbare hypotheek heeft. De NHG-hypotheek voldoet aan de eisen van verantwoord lenen van het Nibud. Zo houdt u dus voldoende geld over voor overige uitgaven, zoals verzekeringen en boodschappen.
 
Een extra voordeel is dat NHG een rentevoordeel oplevert. Geldverstrekkers hebben immers meer zekerheid dat zij hun geld terugkrijgen en bieden daarom een lagere hypotheekrente aan.
 
Een hypotheek met NHG biedt namelijk een vangnet als het onverwacht financieel slechter gaat in verband met een verbroken relatie,  werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid.
 
Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. De belangrijkste is dat de koopprijs van de woning niet hoger is dan € 265.000,-. Uw bestaande hypotheek oversluiten kan ook met NHG geregeld worden als de hypotheek maximaal € 265.000,- bedraagt.
 
Voor het afsluiten van een NHG-hypotheek betaalt u eenmalig een provisie van 1% van het bedrag dat u leent aan het Waarborgfonds. Deze provisie is fiscaal aftrekbaar van de belasting waardoor u een gedeelte van het bedrag terugkrijgt.
 
We vertellen u graag meer over de Nationale Hypotheek Garantie tijdens een gesprek.
Neem contact met ons op via 077-326 2600 of hypotheken@vetebe.nl
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring