Mijn favorieten

Nieuwbouw

Zelf een huis bouwen kunt u niet vergelijken met het kopen van een bestaande woning. Het is verstandig om u goed te oriënteren op de mogelijkheden. Onze deskundige adviseur Theo Brouwer helpt u hierbij graag. ‘Een goed begin is het halve werk’ is zeker van toepassing bij nieuwbouw.

Bekijk hier ons aanbod nieuwbouwwoningen en kavels

Er zijn grofweg drie mogelijkheden als u zelf wilt bouwen. U koopt een projectwoning die door een projectontwikkelaar is ontwikkeld, u koopt een cataloguswoning uit een brochure of u bouwt een woning die u laat ontwerpen door een architect op een eigen kavel.

VeTeBe biedt alle drie de mogelijkheden aan in het gebied tussen Arcen en Swalmen. Onze makelaars en hypotheekadviseurs ondersteunen bij de aankoop van uw droomwoning. Wij maken uw wegwijs in deze voor u nieuwe wereld en verduidelijken hoe de woning er in het echt uit komt te zien. Een nieuwbouwwoning is in de meeste gevallen namelijk nog niet te bezichtigen. U koopt de woning op basis van een bouwtekening of artist impression.

De financiering van een nieuwbouw woning verloopt ook anders. U betaalt gedurende de bouw uw huis in termijnen. Koopt u een kavel, dan betaalt u als eerste de grond. Vervolgens maakt u afspraken over de termijnen met de aannemer. Onze adviseurs helpen u graag om de juiste keuzes te maken en goed opgestelde contracten te ondertekenen.

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat de onderhoudskosten in het begin laag zijn. Daarnaast voldoet de woning aan de laatste milieu- en isolatie-eisen, waardoor u geniet van een lage energierekening.

Hou er wel rekening mee dat u met extra kosten te maken krijgt om uw huis woonklaar te krijgen. Kosten zoals het aanleggen van de tuin, vloeren, badkamer, keuken en afwerking van wanden horen in principe niet bij de aankoopsom.

Een ander voordeel is dat u een nieuwbouwwoning meestal vrij op naam (v.o.n.) koopt. Dit betekent dat de verkoper de kosten voor de overdracht van de woning betaalt. Denk aan kadastrale kosten en notariskosten.

Bent u geïnteresseerd? Maak via 077-326 26 00 of info@vetebe.nl een afspraak met een van onze adviseurs.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring