Silohof

Silohof

Silohof

5926 RK, Venlo
Koopaanneemsom € 499.000,- t/m € 509.000,-
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Types

Overzicht

Modern wonen met een dorps karakter! Op de voormalige locatie van veevoeder mengbedrijf in Hout-Blerick wordt een kleinschalig woningbouwproject gerealiseerd. In dit plan bieden wij twee moderne patio bungalows met parkeerplaats aan. Het hofje is mandelig en er is voor elke woning een extra parkeerplaats voorzien. De woningen zijn achter in het hofje gelegen, waardoor…


Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koop of huur
Koop
Koop aanneemsom
€ 499.000,- t/m € 509.000,-
Woonoppervlakte
137 m2
Perceeloppervlakte
212 m2 t/m 227 m2

Foto's

Omschrijving

Modern wonen met een dorps karakter!

Op de voormalige locatie van veevoeder mengbedrijf in Hout-Blerick wordt een kleinschalig woningbouwproject gerealiseerd. In dit plan bieden wij twee moderne patio bungalows met parkeerplaats aan. Het hofje is mandelig en er is voor elke woning een extra parkeerplaats voorzien.

De woningen zijn achter in het hofje gelegen, waardoor een optimale privacy is gewaarborgd. De parkeerplaats bij de woning biedt direct toegang tot de berging en de woning.

De indeling van de woning:
Entree/hal met toiletruimte. Vanuit de hal komt u in de woonruimte, die bestaat uit een keuken, eetkamer en een woonkamer. Deze ruimte biedt direct zicht op de royale patio. Via een volledig glazen gang kunt u naar de twee slaapkamers met elk een badkamer en-suite. Ook hier is gekozen voor een indeling waarmee een volledige privacy is gewaarborgd. De woningen beschikken over een ruime berging met aansluiting voor het witgoed.

Aan de buitenzijde zijn de woningen afgewerkt in een subtiele combinatie van wit stucwerk met houten delen. Conform de toekomstige eisen die aan nieuwbouw gesteld worden zijn deze woningen zo goed als energieneutraal.

Hout-Blerick ligt aan de zuidkant in de gemeente Venlo, ten westen van de Maas. Op korte afstand is de aansluiting met de autosnelweg A73 richting Nijmegen, Roermond en de Duitse grens bereikbaar. Blerick heeft een eigen station waarmee reizen met het openbaar vervoer ook tot de mogelijkheden behoort. Op enkele kilometers afstand staat u in het dynamische centrum van Venlo.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koop of huur
Koop
Koop aanneemsom
€ 499.000,- t/m € 509.000,-

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
411 m3
Perceeloppervlakte
212 m2 t/m 227 m2

Foto's

Types

Levensloopbestendige woning

Prijs
€ 499.000,- t/m € 509.000,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
411 m3
Perceeloppervlakte
212 m2 t/m 227 m2

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe