Hypotheken

Hypotheken
Advies en bemiddeling

Advies en bemiddeling

VeTeBe onafhankelijk hypotheekadvies en -bemiddeling
Het afsluiten van uw hypotheek is een ander vakgebied dan het kopen van een nieuwe woning. Een nieuwe woning spreekt enorm tot de verbeelding, is tastbaar en actief in uw gedachte en gevoel. Dat is vanzelfsprekend anders bij een hypotheek. Dat is vaak een onvermijdbare verplichting om uw droomwoning te bekostigen. Maatwerk is hier geboden omdat (financiële) situaties van klanten natuurlijk niet identiek zijn.

Deskundige hypotheekafdeling
Een huis kopen is een grote en spannende stap. Zowel voor starters als doorstromers. VeTeBe heeft een deskundige hypotheekafdeling. Dennis, Tom of Sanne gaat samen met u op zoek naar de hypotheekoplossing die het beste bij u past en worden hierin ondersteund door Ans en Miranda. En niet alleen voor de dag van vandaag, maar ook met het oog op de toekomst. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie verwacht.

Verantwoorde financiële toetsing
VeTeBe werkt samen met meer dan 25 hypotheekverstrekkers, dus is ons hypotheekadvies volledig onafhankelijk. Daarbij zijn we in staat om snel een financiële toetsing uit te voeren.

Ook als u een woning hebt gekocht via een andere makelaar! We kunnen als financieel adviseur op verantwoorde wijze nauwkeurig voor u in kaart brengen hoe ver u dus kunt gaan met de hoogte van de hypotheek. Daarbij bespreken wij ook eventuele verzekeringen voor onverwachte gebeurtenissen zoals ontslag, arbeidsongeschiktheid of overlijden van u of uw partner.

Wilt u een hypotheekgesprek, neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met Sanne

Vetebe hypotheekadviseur

De grootste aankoop van uw leven, dat doet u niet zomaar 'even'. Zet deze grote stap samen met ons en laat u adviseren, begeleiden en ontzorgen. Sanne of een andere specialist staat daarom dagelijks voor u klaar om precies dat te doen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe