Verhuur

Verhuur
Verhuur

Verhuur

De bedrijfsmakelaars van VeTeBe zijn permanent actief in commercieel onroerend goed en dus ook met het samenbrengen van huurders en verhuurders van bedrijfsonroerendgoed. Dat is een uitdagende klus en bepaald geen sinecure. Het vergt deskundigheid, tact, betrouwbaarheid en een proactieve instelling. En of het nu gaat om een bedrijfspand, een productiehal, een winkelpand of een kantoorruimte, VeTeBe denkt graag met u mee.

Bij VeTeBe zijn we wars van gebakken lucht en dat betekent dat we zeggen wat we doen én doen wat we beloven. We kunnen het gehele verhuurtraject voor u uit handen nemen: van het afhandelen van een prijsadvies of het in verhuur nemen van een nieuw object, het opstellen van de huurovereenkomst, tot de oplevering en sleuteloverdracht met de nieuwe huurder. Door een solide kennis van de lokale en regionale markt en door een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland hoeft u zich geen zorgen te maken over een nieuwe huurder. Een geruststellende gedachte.

Wilt u advies over verhuur van uw zakelijk onroerend goed, neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met Max

Vetebe verhuurmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar vastgoedpartner in de verhuursector? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Max of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe