Verhuur

Verhuur
VeTeBe verhuur

VeTeBe verhuur

Noord-Limburg wordt steeds populairder als woongebied. Het is dus razend interessant om  een woning of juist meerdere woningen te verhuren. Onze verhuurmakelaar Sanne Peters is uw specialist op het gebied van verhuurmakelaardij en kan u, mede door haar uitgebreide netwerk en lokale markt- en vakkennis, uitermate goed van dienst zijn.

Plan van aanpak

VeTeBe garandeert goede kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid in alle stappen die u dient te nemen als verhuurder. Samen met u stelt Sanne een plan van aanpak op waarin een goede screening van huurkandidaten op diverse fronten een substantieel onderdeel vormt. Ze zorgt ervoor dat uw woning of woningen geplaatst worden op relevante websites en op een breed scala aan social media kanalen. Zo krijgt u waar voor uw belegde geld.

Ontzorging

We kunnen het gehele verhuurtraject voor u uit handen nemen: van het moment van een opzegging of het in verhuur nemen van een nieuwe woning, het opstellen van het huurcontract tot de oplevering en sleuteloverdracht met de nieuwe huurder. Daarbij staat ontzorging van u centraal. VeTeBe is dan ook het aanspreekpunt voor de huurder. U heeft er weinig omkijken meer naar.

Maak kennis met Sanne

Vetebe verhuurmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar vastgoedpartner in de verhuursector? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Sanne of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe