Verkoop

Verkoop
Verkoop

Verkoop

U heeft verkoopplannen voor uw huidige bedrijfspand. U wilt verkopen omdat u iets nieuws op het oog heeft, uw huurder heeft het contract opgezegd of u heeft uw ambities bijgesteld. Wellicht wilt u stoppen en heeft u geen opvolging. Wat het ook is, u moet natuurlijk wel met betrouwbare professionals in zee gaan om écht resultaat te boeken bij de verkoop. U wilt vanzelfsprekend maximale opbrengst, want eenmaal verkocht is verkocht en dan is er geen weg meer terug. VeTeBe helpt u graag om het maximale rendement te behalen uit uw bedrijfspand.

(Inter-)nationaal netwerk

Onze makelaars nemen het gehele traject van A tot Z uit handen, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met vraag en aanbod, taxatierapporten en rondleidingen. VeTeBe heeft een breed spectrum aan bedrijfspanden in de portefeuille en dat komt voornamelijk door goede verkoopresultaten in het verleden. Dat heeft weer gezorgd voor diepgaande kennis van de lokale en regionale markt. Daarnaast zorgt een groot nationaal en internationaal netwerk ervoor dat we in korte tijd een succesvolle match vinden. Met onze kennis van de markt en expertise in het vak staan wij voor u klaar.

Wilt u advies over verkoop van uw zakelijk onroerend goed, neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met Don

Vetebe vastgoedmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar vastgoedpartner om uw bedrijfspand te verkopen? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Don of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe