Nieuwbouw

Nieuwbouw
Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een aparte tak van sport binnen de makelaardij en vergt kennis en kunde. Onze nieuwbouwmakelaars Theo en Anouk zijn absolute specialisten op het gebied van nieuwbouw. Al jaren werkt VeTeBe samen met gemeenten, ontwikkelaars en beleggers om een compleet pakket en diensten aan te bieden. Van up to date marktadvies en projectontwikkeling tot daadwerkelijke verkoop of verhuur van het nieuwgebouwde object. Van kavel tot kant-en-klare nieuwbouwwoning. Alle stappen zetten wij samen met u.

Ook belangrijk bij nieuwbouwprojecten is een tijdige inzet van een marketingcampagne inclusief brochure, spectaculaire (drone-)fotografie en pr via website, socials en lokale media.

Hypotheekspecialisten

En als het dan zover is, dan kunnen de makelaars samen met onze eigen hypotheekspecialisten van VeTeBe u tijdens het gehele proces met raad en daad bijstaan. Dat is het voordeel van  VeTeBe. We hebben alle kennis bij de hand om de juiste keuzes te maken voor u.

Maak kennis met Anouk

Vetebe vastgoedmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar nieuwbouw mogelijkheden? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Anouk of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe