Taxaties

Taxaties
Taxaties

Taxaties

Taxatie bedrijfsvastgoed

De vastgoedmarkt staat nooit stil. Dat vraagt dus om actuele kennis en kwalitatief hoogwaardige ervaring om een goed onderbouwd BOG-taxatierapport te vervaardigen van zakelijk vastgoed. Taxaties van bedrijfsvastgoed is maatwerk. Het gaat immers om aspecten als ligging, bereikbaarheid, staat van onderhoud, de huidige marktsituatie, parkeervoorzieningen en bestemmingsplannen. De lijst is in feite eindeloos en dus kunnen zakelijke taxatierapporten alleen maar worden geschreven door specialisten met vakkennis van de lokale en regionale markt.

Taxatierapport

U bent als ondernemer, bij bijvoorbeeld een financieringsoverleg met uw bank, afhankelijk van goed onderbouwde taxatierapporten. De bank eist een onafhankelijk en objectief taxatierapport dat voldoet aan strenge regels en normen. Fijn om te weten dat onze  bedrijfstaxateur Kirsten samen met taxateur in opleiding Max op integere wijze voor u klaar staan met het taxeren van uiteenlopend onroerend goed. Van kantoor- of winkelruimte tot bedrijfspand of beleggingsobject. Kirsten heeft jarenlange ervaring en heeft alle kennis van de markt in huis. U komt goed beslagen ten ijs met een transparant en verantwoord taxatierapport.

Maak kennis met Kirsten

Vetebe taxateur

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar een correcte taxatie van uw pand? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Kirsten of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe