Taxaties

Taxaties
Taxaties

Taxaties

Er zijn diverse redenen te noemen om een woning of bedrijfspand te laten taxeren. Welke reden er ook is, een waardebepaling is van groot belang voor de hypotheekverstrekker om de werkelijke waarde van het object te bepalen. Dat is weer van belang voor de hoogte van de hypotheek die u kunt krijgen. Onze woningtaxateurs Evert, Theo en Kirsten ondersteunen u graag en voeren taxaties uit voor alle hypotheekverstrekkers en voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Snel, onafhankelijk en betrouwbaar.

Professioneel en gevalideerd

De VeTeBe-taxateurs letten bij de taxatie op de woonoppervlakte, de inhoud, het energielabel en de kwaliteit en huidige toestand van de materialen die zijn gebruikt in de woning. In welke staat verkeert het object en hoe is de omgeving en de ligging van het pand. Het zijn allemaal zaken die meetellen en dus is een betrouwbare taxatie onmisbaar om snel te weten te komen waar u aan toe bent. De taxateurs van VeTeBe leveren u een professioneel, gevalideerd en goed onderbouwd rapport aan. Dat helpt u snel verder.

Maak kennis met Theo

Vetebe taxateur

Onze woningtaxateurs Evert, Theo en Kirsten staan klaar om uw woning of bedrijfspand te taxeren. Of het nu voor een hypotheekverstrekker is of voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), zij leveren snel, onafhankelijk en betrouwbaar werk. Met aandacht voor woonoppervlakte, inhoud, energielabel, materialen en omgeving, zorgen zij voor een professioneel en gevalideerd taxatierapport dat u snel verder helpt.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe