Verkoop

Verkoop
Verkoop

Verkoop

Het is bepaald geen kleine stap om uw eigendom te verkopen. Daar komt veel bij kijken en dan is het aangenaam als alles onbezorgd en professioneel geregeld wordt met het volste vertrouwen in uw makelaar. Deze zal u begeleiden in alle stappen van het proces en u desgewenst alles uit handen nemen. Misschien komt u samen met uw VeTeBe-specialist in de loop van het proces erachter dat verkoop niet de beste optie is. Dan zal uw makelaar dat met u delen, alles om het beste voor u te bereiken. Alleen het eindresultaat telt.

Verkoop

Samen met uw VeTeBe-verkoopmakelaar Evert, Theo, Gilbert of Don gaat uw woning zorgeloos en verantwoord in de verkoop. Persoonlijke begeleiding en korte lijnen zijn hierbij van wezenlijk belang. Eerlijk in advies en doortastend in de onderhandelingen, daar staat VeTeBe om bekend en dat is dan ook wat we iedere dag opnieuw waar willen maken. Het komt er gewoon op neer dat alles goed en snel geregeld wordt. Voor u en met u.

Doelgroep

Uw persoonlijke verkoopmakelaar zorgt samen met Amy voor een uitgebreide en uitstekende presentatie van uw woning met vakkundige foto’s en overzichtelijke plattegronden van interieur en exterieur. Alles vergezeld van creatieve en originele beschrijvingen. We willen en zullen uw doelgroep bereiken via alle mogelijke kanalen op social media, website en Funda. We gaan op zoek naar de woonwensen van potentiële, geïnteresseerde  kopers en benaderen deze actief. Daarbij is ons omvangrijke netwerk van cruciaal belang.

Oplevering

En als dan de match is gevonden en het voelt goed, dan zorgt VeTeBe voor de juiste documenten, de koopovereenkomst en de cont(r)acten met de notaris. Uiteindelijk zorgen we er samen met u voor dat de woning wordt opgeleverd aan de nieuwe eigenaar. En mocht het een en ander te snel verlopen en heeft u tijdelijk woonruimte nodig? Ons netwerk is van alle markten thuis en onze verhuurafdeling denkt actief met u mee.

Maak kennis met Theo

Vetebe vastgoedmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. U bent op zoek naar vastgoedpartner om uw huis te verkopen? Bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Theo of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe