Woning­makelaardij

Woning­makelaardij
Woning­makelaardij

Woning­makelaardij

Op het gebied van woningmakelaardij kunt u bij ons terecht voor zo ongeveer alles wat met wonen te maken heeft. Of u nu behoefte heeft aan een objectief advies over de aan- of verkoop van uw woning, op zoek bent naar een (tijdelijke) huurwoning, of een deskundige taxatie vanwege een verbouwing. De achttien specialisten van VeTeBe treden op als uw persoonlijke verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur.

VeTeBe is meer dan zomaar een makelaar.

Maak kennis met Gilbert

Vetebe vastgoedmakelaar

Bij Vetebe staat er een ervaren team van vastgoedspecialisten voor u klaar om u te adviseren, begeleiden en te ontzorgen. Of u nu op zoek bent naar vakkennis met betrekking tot verkoop, aankoop, verhuur of iets anders wat met wonen en vastgoed te maken heeft, bij Vetebe vinden we altijd het gepaste antwoord op uw vraagstuk. Zo staat Gilbert of één van onze andere vastgoedspecialisten steeds voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Interesse in*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
L. Flos
Top organisatie, we zijn altijd goed geholpen en nog steeds, al jaren klant bij VeTeBe ook voor verzekeringen en belastingzaken staan ze ons super bij. Nu zijn we ons huis aan het verkopen en alles loopt soepel, vanaf de dames aan de administratie/balie, tot aan de makelaars, hypotheekadviseur.
VeTeBe
VeTeBe