Molenbeek 121

Molenbeek 121
Molenbeek 121

Molenbeek 121

5932 SN, Tegelen
Vraagprijs € 169.500,- k.k.
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden Brochure

Overzicht

Op korte afstand van lekker veel groen gelegen bieden wij de Molenbeek 121 Tegelen aan. Deze zeer ruime, te renoveren, drive-in woning biedt tal van mogelijkheden voor diegene die handen uit de mouw willen steken. Indeling: Begane grond: De overdekte entree en de garage van de woning zijn te bereiken via de geheel beklinkerde eigen…


Kenmerken

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
97 m2
Perceel oppervlakte
155 m2
Aantal kamers
5
Aanvaarding
In overleg

Foto's

Omschrijving

Op korte afstand van lekker veel groen gelegen bieden wij de Molenbeek 121 Tegelen aan. Deze zeer ruime, te renoveren, drive-in woning biedt tal van mogelijkheden voor diegene die handen uit de mouw willen steken.

Indeling:

Begane grond:
De overdekte entree en de garage van de woning zijn te bereiken via de geheel beklinkerde eigen oprit;

Begane grond:
Hal met tegelvloer met meterkast (gas/electra afgesloten), de trapopgang naar de 1e verdieping /woonlaag en de doorgang naar de royale garage;

Garage van ca. 31m² en stahoogte van ca. 2.1m v.v. aansluitingen witgoed, electrisch bedienbare sectionalpoort en diverse stopcontacten.

Eerste woonlaag:
Overloop v.v. vloerbedekking met daaraan gelegen toiletruimte, bergruimte en de woonkamer;
-Toiletruimte ½ hoog betegeld met closetpot, fonteintje en raam;
-Bergruimte met opstelling cv installatie en ruimte voor opslag;
-Woonkamer van ca. 36m² v.v. keramische tegelvloer, granol wandafwerking en aan de achterzijde een serre met grote schuifpui waarvan de handel om open te maken defect is. Aan de voorzijde van de woonkamer is een open keukenruimte;
-Keukenruimte met eenvoudige opstelling in een hoe, loopdeur balkon.

Tweede woonlaag:
Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers die allen v.v. behang wandafwerking en rolluiken. Deze zijn in de afmetingen van ca. resp. 6.5m², 9.5m² en 13m²;

-De badkamer is nagenoeg geheel betegeld en v.v. vaste wastafel, toiletpot, douchecabine, raam met rolluik en verwarming.

Tuin:
Achtertuin is op het oosten gelegen en op het niveau van de woonkamer. Deze is toegankelijk middels schuifpui waarvan hendel om open te maken defect is. De tuin is daardoor enigszins verwilderd.

Algemeen:
Bouwjaar 1984, perceeloppervlakte 155m², woonoppervlakte ca. 97m2, inhoud ca. 418m³.

?
Bijzonderheden:
Onderstaande clausules zullen aan de koopovereenkomst toegevoegd worden:

Nutsvoorzieningen
Koper is ermee bekend dat eventuele (her)aansluitkosten voor Nutsvoorzieningen in de woning voor zijn rekening zijn. In deze woning zijn de electra en het gas afgesloten wat voor rekening komt van koper. Deze kosten bedragen €150,- hiervoor dient eerst een energieleverancier met een geldig contract geregeld te worden.

Onderhoudstoestand woning
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochten waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijke had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

As is where is
Koper verklaart dat hij door Verkoper voldoende in de gelegenheid is gesteld om het Verkochte te onderzoeken. Koper koopt het gekochte ‘As is, where is’ en in afwijking op artikel 6.3 van de koopovereenkomst en artikel 7:17 BW komen partijen overeen dat alle feitelijke en juridische gebreken aan het Verkochte, waaronder begrepen doch niet beperkt tot de bouwkundige staat en vergunningen, ongeacht of deze een normaal of bijzonder gebruik van het Verkochte in de weg staan, of het anderszins niet beantwoorden van het Verkochte aan de koopovereenkomst, voor rekening en risico van de Koper komen. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot deze gebreken. In dat kader verklaart Koper dat zij alsmede haar rechtsopvolgers volledig afstand doen van elk recht op ontbinding van de koopovereenkomst (anders dan de ontbindingsgronden als vermeld in de koopovereenkomst) dan wel van het vorderen van schadevergoeding op grond van non-conformiteit.

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de betreffende woning meer dan 40 jaar oud is, wat betekend dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld gemogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de kwaliteit van de vloeren, het dak, de leidingen voor elektriciteit, gas en water, de riolering, afwezigheid van ongedierte c.q. schimmels (houtworm, boktor, zwam, etc.) en de afwezigheid van doorslaand vocht en/of optrekkend vocht, asbest en asbesthoudende materialen.

Staat van het onroerend goed, gebruik
Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Bouwkundige keuring
Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 omschreven woongebruik. Koper heeft de mogelijkheid om het gekochte bouwkundig te inspecteren aansprakelijkheden worden uitgesloten.

Baten en lasten
Alle baten en lasten komen voor rekening van koper met ingang van datum notarieel transport echter met in achtneming van het bepaalde in artikel 8.

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 169.500,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Kenmerk
Drive-in woning
Bouwjaar
1984
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
97 m2
Perceel oppervlakte
155 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
418 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Energieklasse
C
Energielabel einddatum
18 March 2024
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Oppervlakte
55 m2
Positie
Oost
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verwaarloosd

Bergruimte

Soort garage
Inpandig
Parkeren
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Foto's

Plattegronden

Brochure

Download

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe