Mijn favorieten

Onze medewerkers

VeTeBe B.V

Don Willems
Don Willems
Makelaar
"Ik word blij van tevreden klanten. Klanten die achteraf aangeven dat ze via VeTeBe het juiste pand gevonden hebben"

Mijn carrière als makelaar startte ik in 2003. Daarvoor heb ik als bouwkundige ervaring opgedaan bij bouwbedrijven en een woningstichting. Onroerend goed heeft mij van jongs af aan geïnteresseerd. De studie Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg heeft mij een basis gegeven waar ik als makelaar en directeur dagelijks dankbaar gebruik van maak. Voor onze particuliere en zakelijke klanten zoek ik altijd naar de beste match. Een instelling die alle VeTeBe-medewerkers hebben. Met een breed aanbod van diensten en panden plus een ruime ervaring van de regionale markt lukt het vrijwel altijd die match te vinden.
Evert Wolters
Evert Wolters
Makelaar/taxateur
"Ik probeer altijd bereikbaar te zijn voor mijn klanten. Lukt het niet, dan reageer ik zo snel mogelijk. Afspraken nakomen vind ik belangrijk"

Mijn familie is sinds 1906 actief in de makelaardij. Ik heb de passie voor het vak dus meegekregen van mijn vader en opa. Tijdens mijn studie werkte ik al als taxateur in de regio. Na het behalen van mijn diploma ben ik in 2000 aan de slag gegaan als makelaar. Ik geniet nog altijd van het succesvol volbrengen van een complexe transactie. Servicegericht werken is hierbij onmisbaar. Het grote voordeel van onze organisatie is dat wij alles op het gebied van onroerend goed in huis hebben, zowel particulier als bedrijfsmatig. Als team werken wij intensief samen om elke vraag op te lossen.
Gilbert Heijnen
Gilbert Heijnen
Makelaar
"Het is mooi om mensen te helpen bij de aankoop van hun leven"

Dat geen dag hetzelfde is bij VeTeBe spreekt mij aan. Deze dynamiek vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen. Je moet om kunnen gaan met emoties van klanten, goed kunnen luisteren en geduld hebben. Vanaf 2005 ben ik actief als aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaar in de particuliere sector. In veel gevallen help ik mensen om een volgende stap in hun leven te zetten. Het is mijn taak om klanten deskundig te adviseren en goed te begeleiden tijdens dit traject. Klanttevredenheid vind ik daarbij heel belangrijk. Ik hoop dat ik met mijn VeTeBe-collega’s nog lang woningzoekenden op deze manier mag helpen.
Ingrid Janssen
Ingrid Janssen
Telefoniste
"Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. Het is belangrijk dat zij vriendelijk en goed worden geholpen."

Als receptioniste heb ik ruime ervaring. Deze functie heb ik 22 jaar uitgevoerd bij de ING-bank en twee jaar bij het VieCuri Medisch Centrum. In 2016 stapte ik over naar de makelaarsbranche. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het team van VeTeBe is zeer deskundig en de collega’s zijn prettig in omgang. De vragen zijn iedere dag anders en de marktsituatie blijft veranderen. Ik hoor vaak dat ik een aangename telefoonstem heb. Een prettige bijkomstigheid bij de vele telefoongesprekken die ik voer. Daarnaast probeer ik de rust te bewaren en zo duidelijk mogelijk te communiceren.
Jackie Riether
Jackie Riether
Commercieel medewerkster
"Door duidelijke communicatie en afspraken na te komen ontstaat klanttevredenheid."

Ik zie iedere dag als een nieuwe uitdaging. Al mijn kennis en ervaring zet ik in om de klant optimaal te helpen. Begin 2018 ben ik overgestapt naar de afdeling makelaardij. Nu ondersteun ik dagelijks de makelaars met commerciële en administratieve werkzaamheden. Daarvoor werkte ik 16 jaar voor de hypotheekadviseurs vanwege mijn financiële achtergrond. Het takenpakket is zo divers dat ik mezelf blijf ontwikkelen. Naast mijn ondersteunende werkzaamheden voor de makelaars onderhoud ik ons softwaresysteem en de website en verzorg ik de boekhouding. Mijn gedrevenheid en nauwkeurigheid komt mij bij alle werkzaamheden goed van pas.
Kevin Achten
Kevin Achten
Makelaar
"Ik verplaats mij altijd in de emotie die overheerst bij de klant."Mensen kopen of verkopen niet iedere dag een woning. Ik ondersteun klanten vanaf 2004 bij deze belangrijke beslissing. Als allround makelaar ben ik inzetbaar bij de aankoop en verkoop van bestaande- en nieuwbouwwoningen. Ik geniet ervan om klanten aangenaam te verrassen met een door mij aangedragen woning. Goed luisteren naar de klant en weten wat er te koop is, is daarbij essentieel. In iedere situatie denk ik dan ook mee en draag ik oplossingen aan. Van klanten hoor ik regelmatig dat het prettig is dat VeTeBe een totaalaanbieder is voor woningzoekers en -verkopers, van taxatie tot hypotheek.
Kirsten Utens - Oostdam
Kirsten Utens - Oostdam
Taxateur
"Wij zijn een goed op elkaar ingespeeld team dat samen een top prestatie levert ten behoeve van de klant."

Bij VeTeBe worden dagelijks overeenkomsten opgemaakt. Dit is vrijwel in alle gevallen maatwerk. Vanwege mijn juridische achtergrond haal ik voldoening uit het opstellen van ingewikkelde koop- en huurovereenkomsten. Collega’s weten mij te vinden als er zich complexe vraagstukken voordoen. Als team zorgen we dat de klant goed wordt geholpen. Ik ben vanaf 1995 actief in de makelaarsbranche en heb in diverse functies en bij verschillende kantoren ervaring opgedaan. Ik werk voornamelijk voor de zakelijke markt. Het is prettig als klanten hun waardering uitspreken en vinden dat ze professioneel en deskundig zijn geholpen. Nog beter is als klanten terugkomen.
Marieke Peters
Marieke Peters
Verhuurmakelaar
"Ik luister naar wat mijn klanten willen en benader ze zoals ik zelf benaderd wil worden."

Uiteindelijk gaat het om het maken van de juiste match. In mijn geval betekent dat huurder en verhuurder bij elkaar brengen. Mijn carrière in de vastgoedbranche startte in 2005. Ervaring heb ik opgedaan als VvE beheerder, adviseur en accountmanager. Ik werk sinds begin 2017 als adviseur verhuur bij VeTeBe en ben verantwoordelijk voor de verhuurportefeuille. Dit betekent van investeerders adviseren bij het aankopen van een pand tot aan de sleuteluitgifte aan nieuwe huurders. Ik werk als leergierige en enthousiaste adviseur dagelijks met veel plezier aan de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Daarnaast ben ik betrokken bij de marketingactiviteiten van VeTeBe.
Max Buis
Max Buis
Makelaar
"Contact onderhouden met klanten, luisteren naar hun wensen en goed werk afleveren."

Als ik mijzelf in drie woorden mag omschrijven dan kies ik: jong, enthousiast en gedreven. Natuurlijk word ik ieder jaar ouder, maar gedrevenheid en enthousiasme wil ik behouden. Ik ben na mijn studie Bouwmanagement & Vastgoed in augustus 2017 gestart als makelaar bij VeTeBe. Sindsdien heb ik veel geleerd en vooral ook mijn communicatieve vaardigheden verbeterd. Door duidelijk te communiceren en afspraken na te komen, worden klanten tevreden klanten. En dat wil ik graag. Ik krijg de kans om mij te ontwikkelen binnen de organisatie en wordt gesteund door mijn ervaren collega’s. In de toekomst wil ik mij specialiseren in het bedrijfsonroerendgoed en het diploma gecertificeerd makelaar behalen.
Sylvie Willems - Gerrits
Sylvie Willems - Gerrits
Telefoniste
"Makelaardij is een geweldige branche. Je maakt mensen gelukkig met de aan- of verkoop van hun huis of bedrijfspand."

Met een arbeidsverleden van ruim 20 jaar beschik ik over de nodige ervaring als telefoniste en receptioniste. Het is mijn taak bezoekers te ontvangen en klanten telefonisch en per mail te woord te staan. Vaak leidt dit tot afspraken voor een bezichtiging, waardebepaling of taxatie. Het vele klantcontact maakt mijn werk afwisselend en bijzonder plezierig. Ik sta direct in contact met de mensen waar wij het allemaal voor doen. Op een informele en professionele manier ga ik met collega’s en klanten om. Het doel is om klanten gelukkig te maken. Hiervoor gaan we als team tot het uiterste.
Tanja Augustin - Miggels
Tanja Augustin - Miggels
Commercieel medewerkster
"Op zoek gaan naar een nieuwe woning is voor veel mensen een leuke en spannende zoektocht. Het is geweldig om daar mijn steentje aan bij te dragen."

In 2005 maakte ik kennis met het makelaarsvak. Na verschillende commerciële- en administratieve functies ging ik bij VeTeBe aan de slag als medewerker binnendienst. Ik ondersteun dagelijks onze makelaars en fungeer als hun rechterhand. Ons team is enthousiast en gedreven. De lijnen zijn kort en we werken intensief samen om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Het is dankbaar om bij te dragen aan het woongeluk van mensen. Onze klanten zijn immers vaak bezig met een nieuwe stap in hun leven. Ik vind het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening.
Theo Brouwer
Theo Brouwer
Makelaar/taxateur
"Het is mooi om bij onderhandelingen er meer uit te halen dan waar de klant op gerekend heeft."

Per toeval ben ik in 1987 in het makelaarsvak terecht gekomen. Waar nu ons Venloos kantoor is gevestigd, zat destijds makelaarskantoor Hubert Zeelen. Hier kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen tot makelaar en taxateur. Bijzonder is dat mijn werkplek nooit is veranderd, mijn werkgever wel. Ik ben blij dat VeTeBe in 2013 Woonlinq heeft overgenomen. Door deze overgang werd ik onderdeel van een hecht team met veel enthousiaste en deskundige medewerkers. Ik ben voornamelijk bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten en het taxeren van woningen. Het geeft voldoening als je tot een deal komt waar koper en verkoper beide tevreden over zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk en duidelijke manier van werken komt dat gelukkig regelmatig voor.
Tom Ebus
Tom Ebus
Hypotheekadviseur
"We zijn 100% onafhankelijk en leveren altijd maatwerk."

Gesprekken voeren met klanten vind ik het leukste aan mijn werk. Iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Een standaard hypotheek bestaat niet, een passend advies wel. Ik leg klanten al vanaf 2007 zo duidelijk mogelijk uit welke mogelijkheden er zijn op financieel gebied. Aan de hand van mijn advies begint vaak de zoektocht naar de grootste aankoop van hun leven. Is er eenmaal overeenstemming bereikt, dan onderhoud ik ook contact met de taxateur en notaris. Door goed te luisteren, afspraken na te komen en onafhankelijk te adviseren, krijgen mijn klanten altijd maatwerk geboden.
Ans Ewals
Ans Ewals
Verzekeringsadviseur
"Je wilt de zekerheid hebben dat je droomhuis goed verzekerd is!"

Mijn carrière in de financiële wereld startte in 1992. In ruim 26 jaar Rabobank heb ik mij ontwikkeld tot een allround financieel adviseur. Ik heb alle WFT-opleidingen (Wet op Financieel Toezicht) gevolgd en ben Erkend Financieel Adviseur. Begin 2018 stapte ik over naar VeTeBe. Ik ondersteun de hypotheekadviseurs en ben werkzaam als specialist verzekeringen. Het is prettig om mensen van dienst te kunnen zijn met een goed pakket aan verzekeringen. Mensen kopen een woning en sluiten vervolgens een aantal verzekeringen af. Ik maak graag een voorstel op maat dat past bij de wensen van de klant voor nu en later. Een check uitvoeren op uw huidige polissen doe ik ook met liefde en plezier.
Dennis Reijnhout
Dennis Reijnhout
Hypotheekadviseur
"Ik help klanten altijd op de manier zoals ik mijn zus, ouders of beste vriend zou helpen."

Na mijn opleiding Management, Economie & Recht ben ik in 2002 gaan werken bij de ING-bank. Hier heb ik klanten voor het eerst mogen helpen met het afsluiten van een hypotheek. Dat gaf een enorme voldoening. Nog altijd vind ik het bijzonder om voor klanten op zoek te gaan naar de best passende hypotheekoplossing. Het mooiste compliment is dan ook mond tot mond reclame. Bestaande klanten die nieuwe klanten aandragen omdat zij zo goed zijn geholpen. Ik heb voor iedereen oprechte interesse en maak op een eenvoudige manier duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Hierbij ga ik tot het uiterste om voor de klant een hypotheek af te sluiten die het beste past bij de situatie.
Sanne Storms
Sanne Storms
“Ik heb oprechte interesse in mijn gesprekspartner en behandel deze zoals ik zelf ook behandeld wil worden.”

In 2009 begon mijn loopbaan bij Rabobank Venlo als trainee. Na een rondgang langs verschillende afdelingen, besloot ik te kiezen voor het vak van hypotheekadviseur. Ruim acht jaar heb ik voor deze werkgever mensen geholpen bij het verantwoord afsluiten van hun hypotheek.

Sinds 1 september 2019 ben ik in dienst van VeTeBe, een grote naam in de branche. Wij bieden een totaalaanbod; van woning tot taxatie en van hypotheek tot verzekering.

Ik word blij van het realiseren van woondromen van onze klanten. Vooral de complexere hypotheekaanvragen zijn uitdagend. Ik ben doortastend en wil graag de best passende oplossing vinden voor mijn klant.