Bremweg 16

Bremweg 16

Bremweg 16

5951 DK, Belfeld
Vraagprijs € 450.000,- (kosten koper)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden

Overzicht

TE KOOP | Uitstekend onderhouden en multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen op bedrijventerrein de Geloërveld in Belfeld. Object: Het object van circa 360 m² is gerealiseerd in 2009 en is opgetrokken uit een staalconstructie met gevels uit sandwichpanelen, geïsoleerde betonplinten en afgewerkt met stalen damwandplaten. De openingen bestaan uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Het…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

TE KOOP | Uitstekend onderhouden en multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen op bedrijventerrein de Geloërveld in Belfeld.

Object:
Het object van circa 360 m² is gerealiseerd in 2009 en is opgetrokken uit een staalconstructie met gevels uit sandwichpanelen, geïsoleerde betonplinten en afgewerkt met stalen damwandplaten. De openingen bestaan uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak is opgebouwd uit stalen platen met isolatie en bitumen dakbedekking. Hierdoor is het pand zowel in de wanden als het dak voorzien van isolatie en hiermee dus uitstekend geïsoleerd. Het dak is tevens voorzien van een ruime lichtstraat welke zorgt voor voldoende daglichttoetreding. Verder is de bedrijfshal uitgerust met een monolithisch gestorte betonvloer voorzien van een coating, een elektrische overheadpoort met een hoogte van 4,5 m¹, 2 aparte loopdeuren, inpandige hemelwaterafvoeren, noodverlichting, LED-verlichting en een directe gestookte gasheater.

De kantoorruimte (120 m²) is verdeeld over 2 lagen. De begane grond is voorzien van vloerisolatie. De eerste verdieping is opgebouwd uit stalen liggers en betonnen breedplaatvloeren. Hierdoor is er weinig tot geen contactgeluid naar de begane grond toe. De kantoorruimtes zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een nette vloerbedekking, strak gestukte wanden, wandcontactdozen met UTP-aansluitingen, LED-verlichting, rookmelders, mechanische ventilatie en airco’s. De kantoorruimtes worden verwarmd middels radiatoren en de cv-ketel. De cv-ketel is op de zolder gesitueerd.

Locatie/bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte is gelegen op het moderne industrieterrein Geloërveld te Venlo (Belfeld). Het terrein is goed bereikbaar met de auto door de directe aansluiting op de A73 (afrit 17) en het overige internationale wegennet, (A67 Eindhoven en A67 / A74 Ruhrgebied.) Op het eigen terrein zijn 9 parkeerplaatsen voorhanden. Door de aanwezigheid van een busstation op loopafstand is het object ook met openbaar vervoer goed te bereiken.

Kadastraal:
Gemeente Belfeld, sectie m nummer , groot are en centiare.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Belfeld’ en heeft de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4’. Binnen deze bestemming zijn bedrijven die vallen onder milieu categorie 2 tot en met 4. Tevens is productie gebonden detailhandel toegestaan.

Koopcondities:
Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
Waarborgsom: 10% van de koopsom.
Aanvaarding: in overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 450.000,-
Koop conditie
KOSTEN_KOPER
Huurprijs
€ 0,-

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
2009

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
240 m2
Perceel
790 m2

Foto's

Plattegronden

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe