Geldersebaan 87

Geldersebaan 87

Geldersebaan 87

5931 JM, Tegelen
Huurprijs € 30,- (per vierkante meters per jaar)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media

Overzicht

TIJDELIJK TE HUUR | DEELVERHUUR | Diverse bedrijfsruimtes ten behoeve van opslag, werkplaats en/of kantoor gelegen aan de Geldersebaan 87 in Tegelen, gemeente Venlo. In verband met mogelijke nieuwbouw op locatie worden de bedrijfsruimtes aan de Geldersebaan 87 aangeboden voor tijdelijke verhuur. Het object bestaat uit 3 gedeeltes. Het eerste gedeelte heeft betrekking op de…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TIJDELIJK TE HUUR | DEELVERHUUR | Diverse bedrijfsruimtes ten behoeve van opslag, werkplaats en/of kantoor gelegen aan de Geldersebaan 87 in Tegelen, gemeente Venlo.

In verband met mogelijke nieuwbouw op locatie worden de bedrijfsruimtes aan de Geldersebaan 87 aangeboden voor tijdelijke verhuur. Het object bestaat uit 3 gedeeltes. Het eerste gedeelte heeft betrekking op de kantoren aan de voorzijde. Deze zijn in circa 1987 traditioneel gebouwd. De kantoren zijn opgetrokken uit spouwmuren met baksteen buitenblad en de openingen uit kunststof met isolatieglas. Het platdak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. De kantoren worden verwarmd middels een cv-ketel met bijhorende radiatoren.

Het tweede gedeelte heeft betrekking op de bedrijfshal aan de achterzijde van de kantoren. Dit gedeelte is in 1973 traditioneel gebouw met spouwmuren en in baksteen. De daken zijn twee zadeldakken en gedekt met keramische dakpannen. De verdiepingsvloeren zijn van hout en de openingen in de gevel ui kozijnen met enkel glas. De bedrijfshal bestaat formeel uit twee gedeeltes, elk gedeelte voorzien van een entresol vloer. De bedrijfshallen worden verwarmd middels heaters.

De loodsen op het buitenterrein betreft het derde gedeelte. De loodsen/garages zijn door de aanwezigheid van de sectionaaldeuren in te delen/te verhuren in kleinere opslagruimtes.

OPPERVLAKTEN (in m² V.V.O.):
Kantoor begane grond: 192 m²
Kantoor eerste verdieping: 183 m²
Totaal kantoorgedeelte: 375m²

Kantoor/archief in bedrijfshal: 511 m²
Bedrijfshallen: 852 m²
Entresolvloeren: 210 m²
Totaal bedrijfshal: 1.493 m²

Garages: 245 m²
Overdekte buitenopslag: 150 m²

Bent u dus op zoek naar een bedrijfsruimte of opslagruimte voor tijdelijke huur, neem dan contact op met ons kantoor en informeer naar de mogelijkheden.

Huurcondities:
Huurprijs vanaf € 30,- tot € 60,- p/m² per jaar
Huurtermijn: in overleg
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten: Nader te bepalen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 0,-
Huurprijs
€ 30,-
Huur conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
1973

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
1.493 m2
Perceel
3.010 m2

Foto's

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe