Hoekstraat 4

Hoekstraat 4

Hoekstraat 4

5931 GJ, Tegelen
Huurprijs € 730,- (per maand)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden

Overzicht

Bedrijfsruimte/opslagruimte in het centrum van Tegelen. Deze bedrijfsruimte is voorheen in gebruik geweest als (hoef)smederijwerkplaats. Het gebouw dateert uit 1933-1934 en is ontworpen door de Tegelse architect Lambert Noten. Begane grond: Bedrijfsruimte van 123 m² bestaande uit een grote ruimte, met aan de achterzijde een sheddak met daklicht op het noorden. Aan de achterzijde is…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte/opslagruimte in het centrum van Tegelen. Deze bedrijfsruimte is voorheen in gebruik geweest als (hoef)smederijwerkplaats. Het gebouw dateert uit 1933-1934 en is ontworpen door de Tegelse architect Lambert Noten.

Begane grond:
Bedrijfsruimte van 123 m² bestaande uit een grote ruimte, met aan de achterzijde een sheddak met daklicht op het noorden. Aan de achterzijde is bij de meest recente verbouwing een kleine aanbouw gecreëerd, met een toilet en een pantry. De bedrijfsruimte is vanaf de straat toegankelijk door stalen schuifdeuren en via het afsluitbare binnenterrein door dubbele deuren in de zijgevel. Op het binnenterrein, dat ook door anderen wordt gebruikt, bevindt zich een parkeerplaats welke eventueel ook gehuurd kan worden.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde heeft de smederij een traditioneel schilddak. De bevloerde zolder onder dit schilddak is bereikbaar via een luik. De gebruiksmogelijkheden en bereikbaarheid van deze zolder zijn echter beperkt.

Bijzonderheden:
De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels een gasheater. In het midden van de bedrijfsruimte bevindt zich links het smidsvuur met grote rookvang welke thans niet meer in gebruik is, maar wel bewaard dient te blijven. Op de zolder staat nog een oude blaasbalginstallatie die vanuit de voormalige smederij bediend kon worden. Ook deze is thans niet meer in gebruik, maar dient wel bewaard te blijven. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer en deels van een klinkerbestrating. Er staat een authentieke travalje (hoefstal) in de bedrijfsruimte welke eveneens bewaard dient te blijven.

Locatie:
Gelegen in rustige woonomgeving nabij het centrum van Tegelen, met winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Het NS station van Tegelen ligt op 800 meter afstand. Winkels bevinden zich eveneens op loopafstand.

Huurgegevens:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 700,– per maand exclusief btw
Huurprijs parkeerplaats: € 30,– per maand exclusief btw
Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen
Voorschot gas, water en elektra: niet van toepassing (dient huurder zelf te regelen)
Servicekosten: € 3,60 per maand (glasverzekering)
Zekerheidsstelling/waarborgsom: 2 maanden huur
Huurcontract: Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.
Aanvaarding: per direct na goedkeuring verhuurder

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 0,-
Huurprijs
€ 730,-
Huur conditie
per maand

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
1933

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
123 m2

Foto's

Plattegronden

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe