Klaasstraat ong

Klaasstraat ong

Klaasstraat ong

5911 JP, Venlo
Huurprijs op aanvraag
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media

Overzicht

TE HUUR | Winkelruimte gelegen op een A1-locatie in het centrum van Venlo. Momenteel in gebruik als koffie en thee speciaalzaak. Object: In 1913 nam de familie Geerlings na een flinke verbouwing intrek in het winkelpand aan de Klaasstraat 6. Tot op heden is Geerlings met haar diversiteit aan winkelaanbod een begrip in Venlo. Door…


Kenmerken

Functie
Winkelruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR | Winkelruimte gelegen op een A1-locatie in het centrum van Venlo. Momenteel in gebruik als koffie en thee speciaalzaak.

Object:
In 1913 nam de familie Geerlings na een flinke verbouwing intrek in het winkelpand aan de Klaasstraat 6. Tot op heden is Geerlings met haar diversiteit aan winkelaanbod een begrip in Venlo. Door de bombardementen van de tweede wereldoorlog is er van de Klaasstraat 6 weinig overgebleven. Het pand werd na tweede wereldoorlog wederopgebouwd. Het succes van de winkel zorgde ervoor dat kort daarna uitgebreid werd met 3 nieuwe panden (Klaasstraat 2, 8 en 10). Het pand aan de Klaasstraat 4 wordt nu aangeboden voor verhuur. De winkel heeft een verkoop vloeroppervlak van 112 m² en de winkelpui is circa 5,6 meter breed. Momenteel is er nog een doorgang naar de winkelruimte aan de Klaasstraat 6 (winkel met lederwaren en tassen). Deze doorgang wordt door verhuurder brand scheidend dichtgezet. Aan de achterzijde is een trap naar de kelder gerealiseerd. Hier is een onlangs gerealiseerde toiletruimte gesitueerd. Middels een tussendeur toegang tot de kelderruimte ten behoeve van opslag.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op de Klaasstraat in Venlo. De Klaasstraat verbindt de Vleesstraat en de Parade en wordt doorkruist door de Begijnengang/Nieuwstraat. De straat dankt zijn naam aan de Sint-Nicolaaskerk die tot in de Tweede Wereldoorlog aan de straat heeft gelegen. De straat kenmerkt zich met diverse speciaalzaken. Op de verdiepingen wordt veelal gewoond. Op loopafstand zijn diverse openbare (betaalde) parkeergarages gelegen. Het centraal station van Venlo is tevens op loopafstand gelegen.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Centrum Venlo’ en heeft de enkelbestemming ‘Centrum -2’. Binnen dit bestemmingsplan zijn een veelvoud aan activiteiten toegestaan waaronder detailhandel, horeca, dienstverlening en diverse kleinschalige bedrijfsactiviteiten. Tevens is wonen op de verdiepingen toegestaan. Het bestemmingsplan is op aanvraag via ons kantoor beschikbaar.

Bijzonderheden:
Opgang met mogelijkheid tot realisatie tot 1 of meerdere woning(en).

Huurcondities:
Huurprijs: op aanvraag.
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie: Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: Standaardmodel Roz-contract met bijbehorende algemene bepalingen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 0,-
Huurprijs
€ 2.950,-
Huur conditie
per maand

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Functie
Winkelruimte
Winkelruimte
224 m2

Foto's

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe