Moeskampstraat 36

Moeskampstraat 36

Moeskampstraat 36

5921 VE, Venlo
Huurprijs € 1.225,- (per maand)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden

Overzicht

TE HUUR | Ruime opslagruimte/werkplaats te huur! Object: Deze voormalige bakkerij is te huur als opslag/werkplaats en is circa 20 meter breed en circa 15 meter diep (totaal oppervlakte: 300 m²). De zittende huurder heeft inpandig een ruimte in gebruik als zijnde kantoorruimte. De hal is v.v. van een monolithisch gestorte betonvloer, 2 overheaddeuren, aparte…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR | Ruime opslagruimte/werkplaats te huur!

Object:
Deze voormalige bakkerij is te huur als opslag/werkplaats en is circa 20 meter breed en circa 15 meter diep (totaal oppervlakte: 300 m²). De zittende huurder heeft inpandig een ruimte in gebruik als zijnde kantoorruimte. De hal is v.v. van een monolithisch gestorte betonvloer, 2 overheaddeuren, aparte loopdeur, 2 lichtstraten, keukenblokje en apart toilet. De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels een gasheater. Het pand beschikt over een oprit die gedeeld wordt met de huurder van de aan de achterzijde gelegen kantoorruimte.

Totaal object:
Circa 300 m².

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen in de woonwijk Gazenkamp in Blerick. De op- en afritten van de snelweg A73 zijn gelegen op 6 minuten rijden met de auto. Het centrum van Blerick ligt op steenworp afstand.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venray – Nijmegen (A-73) zijn op korte afstand gesitueerd. Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. Er zijn genoeg openbare parkeerplaatsen op straat voorhanden. Daarnaast is er de aanwezigheid van diverse bushaltes op loopafstand van het bedrijfspand. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is : ‘Stadsdeel Blerick’ en op object ligt de enkelbestemming ‘Bedrijf’ met functieaanduiding ‘bedrijf van categorie 3’.

Huurcondities:
Huurprijs:    €1.125,- per maand vrij van BTW. 
Huurtermijn : Bespreekbaar
Huurbetaling : Per (1) maand vooruit te voldoen. 
Bankgarantie : Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden te vermeerderen 
met BTW. 
Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) 
reeks “alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 
Huurcontract : Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen. 

Voorbehoud:
Goedkeuring verhuurder

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 0,-
Huurprijs
€ 1.225,-
Huur conditie
per maand

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
300 m2
Perceel
1.160 m2

Foto's

Plattegronden

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe