Molenakker 2a

Molenakker 2a

Molenakker 2a

5953 TW, Reuver
Huurprijs € 52,- (per vierkante meters per jaar)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden

Overzicht

TE HUUR | Nieuw te realiseren bedrijfsruimte van circa 1.723 m² met (voorbereiding) kantoorruimte en loadingdock gelegen op bedrijventerrein Molenveld in Reuver. Object: Het object wordt opgetrokken uit een staalconstructie met een licht hellend dak. De wanden worden opgetrokken uit een betonnen borstwering met daarboven grijze sandwichpanelen. Aan de voorzijde van de bedrijfshal wordt een…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR | Nieuw te realiseren bedrijfsruimte van circa 1.723 m² met (voorbereiding) kantoorruimte en loadingdock gelegen op bedrijventerrein Molenveld in Reuver.

Object:
Het object wordt opgetrokken uit een staalconstructie met een licht hellend dak. De wanden worden opgetrokken uit een betonnen borstwering met daarboven grijze sandwichpanelen. Aan de voorzijde van de bedrijfshal wordt een inpandige voorbereiding kantoor gerealiseerd met een betonnen verdiepingsvloer en trapopgang naar de eerste verdieping. De openingen van het object worden uitgevoerd in aluminium kozijnen met te openen ramen. De bedrijfshal wordt uitgerust met een laadkuil met laaddock en een aparte overheaddeur van 4 x 4,5,m¹. De vrije hoogte tot aan spant bedraagt ca. 7,48 m¹ De kantoorruimtes worden in beginsel casco opgeleverd. In overleg met verhuurder kan deze naar wens afgewerkt worden.

Ligging/bereikbaarheid:
Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein Molenveld, een circa 24 hectare groot terrein. Dit terrein ligt tussen de kernen Reuver en Offenbeek en wordt in het westen begrensd door de spoorlijn Venlo – Roermond. Het bedrijventerrein bestaat voornamelijk uit relatief kleinschalige bebouwing. Het gebied bestaat uit een blokpatroon van loodsen en open opslagterreinen langs de Keulseweg en Heijtstraat met aparte toegangswegen. De bebouwing bestaat voornamelijk uit éénlaagse bedrijfshallen van 6 tot 8 meter hoog. Op een aantal locaties is een tweede verdieping gerealiseerd voor kantoor-activiteiten. De op- en afritten van de autosnelweg A-73 zijn op ca. 5 autominuten te bereiken. De Rijksweg ontsluit de kernen Reuver en Offenbeek en daarmee ook de bedrijventerreinen. Het bedrijventerrein Molenveld is vanaf de Rijksweg bereikbaar via de Klaashofweg – Sint Jozefweg of via de Keulseweg. Op circa 1 kilometer afstand ligt een busstation, het treinstation van Reuver maakt onderdeel uit van het traject Venlo – Roermond. Op deze manier wordt het bedrijventerrein door het openbaar vervoer ontsloten. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Indeling in m² v.v.o.:
Bedrijfshal: 1.676 m²
Kantoor begane grond: 176 m²
Kantoor eerste verdieping: 176 m²

Oplevering met navolgende voorzieningen:

– Basisverlichting hal
– Stroompunten
– Overheadpoort (b x h 4000 x 4500 mm)
– Loadingdock
– Meterkast met water- en elektra-aansluiting (3×80 Ampère)

Huurcondities:
Huurprijs bedrijfshal: € 52,- per m² per jaar excl. BTW
Huurprijs kantoorruimte: € 125,- per m² per jaar excl. BTW
Huurtermijn: minimaal 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurbetaling: per maand vooruit
Zekerheidssstelling: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 0,-
Huurprijs
€ 52,-
Huur conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
1.676 m2
Perceel
5.970 m2

Foto's

Plattegronden

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe