Noorderhof 8

Noorderhof 8

Noorderhof 8

5804 BV, Venray
Vraagprijs op aanvraag
Huurprijs op aanvraag
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Plattegronden

Overzicht

TE KOOP | TE HUUR Beleggingsobject/kantoorgebouw gelegen op een perceel van 1.995 m² te Venray aan de Noorderhof 8. Het betreft een kantoorgebouw van circa 1.170 m² v.v.o. verdeeld over drie lagen. Object: Het kantoorgebouw is in 1991 gerealiseerd en in 1998 uitgebreid naar het huidige volume. Het gebouw is traditioneel opgetrokken uit metselwerk met…


Kenmerken

Functie
Kantoorruimte, belegging
Status
Verkocht

Omschrijving

TE KOOP | TE HUUR Beleggingsobject/kantoorgebouw gelegen op een perceel van 1.995 m² te Venray aan de Noorderhof 8. Het betreft een kantoorgebouw van circa 1.170 m² v.v.o. verdeeld over drie lagen.

Object:
Het kantoorgebouw is in 1991 gerealiseerd en in 1998 uitgebreid naar het huidige volume. Het gebouw is traditioneel opgetrokken uit metselwerk met de openingen uit aluminium kozijnen met HR-beglazing.
De binnenwanden bestaan uit kalkzandsteen en diverse scheidingswanden uit metal-stud. Hierdoor zijn de kantoorruimtes flexibel in te delen.
De verdiepingsvloeren bestaan uit beton. Het object is volledig geïsoleerd. In het gebouw is een liftvoorbereiding, te weten een schacht, aanwezig.
Het dak is nagenoeg volledig voorzien van zonnepanelen (125 stuks) met een totaal vermogen van 45.510 Wp.
Het object beschikt over energielabel A++ (geregistreerd op 11 maart 2022).

Locatie/bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen op het kleinschalige stedelijke dienstenterrein aan het Noorderhof en wordt omgeven met diverse andere kantoorgebouwen.
Het bedrijventerrein is circa 1 hectare groot en grenst aan woongebied. Via de Maasheseweg zijn de op- en afritten van de A73 binnen 5 minuten te bereiken.
De A73 is de verbindingsweg tussen Nijmegen en Venlo, via knooppunt Zaarderheiken loopt de weg naar de A2 richting Maastricht.
Op het eigen terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.
Vanuit station Venray is het object met de bus binnen 16 minuten te bereiken.

Overige:
– Het pand is keurig onderhouden en de installaties zijn periodiek gekeurd.
– Verwarming kantoren middels CV en radiatoren. De 2 aanwezige CV-ketels zijn van Remeha type cascade Quinta Pro (bouwjaar 2015) en worden jaarlijks onderhouden.
– Iedere verdieping is voorzien van eigen dames- en heren-toiletgroepen.
– Iedere verdieping is voorzien van een moderne kitchenette met vaatwasser en boiler t.b.v. warm water.
– Iedere ruimte is voorzien van airconditioning.
– Op eigen terrein zijn 26 parkeerplaatsen voorzien.

Kadastraal bekend gemeente Venray sectie T nummer 2381 groot 19 are en 95 centiare.

Bestemming:
Het beleggingsobject valt onder het bestemmingsplan ‘Venray’ van de gemeente Venray, vastgesteld bij raadsbesluit op 19 september 2017.
Onder dit bestemmingsplan heeft het object de enkelbestemming ‘Dienstverlening’. De voor ‘Dienstverlening’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– Dienstverlening, inclusief maatschappelijke dienstverlening
– Kantoren.

Bijzonderheden:
Op 28 juni 2023 is er door de eigenaar van het object een principeverzoek ingediend bij de gemeente voor het afwijken van de functie van het kantoorpand naar wonen.
Hierop is door de gemeente positief op gereageerd met als uitgangspunt dat er medewerking verleend kan worden bij het realiseren van 12 (levensloopbestendige) appartementen van elk circa 70 m² groot.

Huidige huurcondities:
Het huidige huurcontract heeft als einddatum 1 januari 2025. Huurder heeft na overleg en goedkeuring van verhuurder verlengd met half jaar tot 1 juli 2025.
Een huurdersoverzicht en de huurovereenkomst zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.
Het gebouw wordt tevens aangeboden voor verhuur. Deelverhuur (per verdieping) is bespreekbaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.650.000,-
Koop conditie
KOSTEN_KOPER
Huurprijs
€ 125,-
Huur conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
1991

Oppervlakte en inhoud

Functie
Kantoorruimte, belegging
Kantoorruimte
1.170 m2
Perceel
1.995 m2

Foto's

Plattegronden

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe