Rudolf Dieselweg 28A

Rudolf Dieselweg 28A

Rudolf Dieselweg 28A

5928 RA, Venlo
Vraagprijs € 695.000,- (kosten koper)
Overzicht Omschrijving Kenmerken Media

Overzicht

TE KOOP | In 2016 gerealiseerde bedrijfsruimte tot in de puntjes afgewerkt. Het pand beschikt over een showroom en werkplaats. OBJECT: Het bedrijfspand is in 2016 gerealiseerd en voldoet aan alle duurzaamheidseisen. In 2019 heeft de huidige eigenaar glazen wanden geplaatst ter hoogte van de entree. Op het dak liggen 80 zonnepanelen met een gezamenlijk…


Kenmerken

Functie
Bedrijfsruimte
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP | In 2016 gerealiseerde bedrijfsruimte tot in de puntjes afgewerkt. Het pand beschikt over een showroom en werkplaats.

OBJECT:
Het bedrijfspand is in 2016 gerealiseerd en voldoet aan alle duurzaamheidseisen. In 2019 heeft de huidige eigenaar glazen wanden geplaatst ter hoogte van de entree. Op het dak liggen 80 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van 20.000Wp. Het pand is opgebouwd uit een staalconstructie, gevels van terracotta en grijze sandwichpanelen met glaswol en stalen geprofileerde dakplaten v.v. interieurcoating. De voorgevel is opgebouwd uit een aluminium vliesgevel. Het betonnen dek is afgewerkt met een kunststof dakbedekking. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en aan de achterzijde beschikt het pand over een werkplaats.

LOCATIE:
Het bedrijfspand is gelegen op een uitstekende locatie aan de Rudolf Dieselweg en op bedrijventerrein Trade Port Venlo.

BEREIKBAARHEID:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo – Eindhoven (A67) en Venray – Nijmegen (A-73) Duitsland (A74) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. Er zijn genoeg parkeerplaatsen op eigen terrein voorhanden. Daarnaast is er de aanwezigheid van diverse bushaltes op loopafstand van het bedrijfspand. Hierdoor is het object ook met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

INDELING (in m² vvo):
Totaal circa 790 m²

Showroom begane grond: 295 m²
Showroom 1e verdieping: 325 m²
Werkplaats: 82 m²
Opslag BG: 10 m²
Opslag 1e verdieping: 62 m²

Perceelgrootte: 12 a. en 28 ca.

INDELING:
Begane grond:
Entree met kast voor nachtlevering, ontvangsthal met glazen wanden en meterkast, showroom/magazijn met keuken en pantry v.v. vaatwasser, boiler, koelkast en luxe mengkraan, herentoilet v.v. hangcloset en urinoir, dames-/invalidentoilet v.v. hangcloset met grepen en wastafel, opslag-/archiefruimte met personeelstoilet en werkplaats.

Eerste verdieping:
Showroom/kantoor v.v. diverse wandopstellingen, poetskast, patchkast met omvormers voor zonnepanelen, demontabele tussenwand en opslagruimte.

BESTEMMING:
Het vigerend bestemmingsplan is : ‘Venlo Trade Port’ en op object ligt de enkelbestemming ‘bedrijventerrein -4’.

OPLEVERINGSNIVEAU:

De hal met een vrije hoogte van 3,23 meter is v.v. een betonnen vloer met vloerverwarming en de ruimte is o.a. uitgerust met LED-verlichting en aluminium kozijnen met thermische beglazing.
Beide sanitaire ruimtes zijn v.v. van een hoogwaardige tegel en tot aan het plafond betegeld.
De werkplaats is onder andere v.v. een antislip en vloeistofdichte vloer.
In de opslagruimte hangt de c.v.ketel van het merk Remeha (eigendom).

De showroom/kantoorruimte op de eerste verdieping is v.v. een hoogwaardige drukvasten kunststof PVC-vloer. De opslagruimte is v.v. een takel met een draaggewicht van 500 kg.
De gehele eerste verdieping met een vrije hoogte van 2,56 meter is v.v. 3 split-unit airconditioning, LED-verlichting en aluminium kozijnen met thermische beglazing.

Het object is voorts voorzien van een inbraakalarm- en brandmeldinstallatie en er is glasvezel aanwezig.

KOOPCONDITIES:
Vraagprijs: €695.000 kosten koper;
Bankgarantie: ter grootte van 10%van de koopsom;
Koopcontract: Koopovereenkomst BOG conform NVM/VBO

BIJZONDERHEDEN:
Op het perceel ligt een recht van overpad.
Aansluitwaarde elektra 3 x 40 Ampère.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 695.000,-
Koop conditie
KOSTEN_KOPER
Huurprijs
€ 0,-

Bouwvorm

Bouwvorm
Bestaande bouw
Jaar
2016

Oppervlakte en inhoud

Functie
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
740 m2
Perceel
1.694 m2

Foto's

Op zoek naar een partner in vastgoed?

Maak kennis met VeTeBe

Wat je vraag ook is, VeTeBe staat voor je klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VeTeBe
VeTeBe