Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tegelseweg in Belfeld 5951 GL

Tegelseweg

5951 GL Belfeld
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Een fraaie bouwkavel van 1.095 m2 met mooie afmetingen en diverse bebouwingsmogelijkheden

Bouwen in Belfeld aan de Tegelseweg met mooie woonboerderijen als buurpanden? Dat kan op deze prachtige kavel van 1.095 m2. De kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning of een zogenaamde Kangaroowoning. Ook een twee onder één kap in landelijke stijl behoort tot de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Een fraaie bouwkavel van 1.095 m2 met mooie afmetingen en diverse bebouwingsmogelijkheden

Bouwen in Belfeld aan de Tegelseweg met mooie woonboerderijen als buurpanden? Dat kan op deze prachtige kavel van 1.095 m2. De kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning of een zogenaamde Kangaroowoning. Ook een twee onder één kap in landelijke stijl behoort tot de mogelijkheden.

Bouwkavel:

De kavel heeft een front van ca. 24 meter en biedt door de te hanteren voorgevelrooilijn een zee van ruimte aan de achterzijde. De kavel is mooi rechthoekig en biedt veel mogelijkheden voor een zwembad, bijgebouw e.d. Een brede oprit van ca. 4 meter behoort tot de mogelijkheden.

De bestemming van de kavel is wonen, er hoeft dus geen procedure te worden gevolgd.

Ligging:

De kavel ligt aan de Tegelseweg met een zeer snelle verbinding naar de A-73 die binnen 2 minuten autorijden bereikbaar is. De tuin is geöriënteerd op het Zuid-Westen dus de avondzon schijnt straks op de achtergevel van de nieuw te bouwen woning. Het centrum van het dorp ligt op ca. 1,5 km en zowel de steden Roermond (met het Outletcenter) en Venlo zijn binnen 15 minuten autorijden bereikbaar.

Oppervlakte:

De kavel heeft een mooie oppervlakte van 1.095m2. Het hedendaagse gezin kan hier een droomhuis (laten) bouwen met heerlijk veel ruimte achter de woning met legio mogelijkheden voor een zwembad e.d. Ook kinderen die samen met de ouders een huis willen realiseren zullen hier een mooie plek treffen om dat plan te verwezenlijken.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 200.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1095 m² Kadasteroppervlakte 1095 m² Kadastrale gegevens Gemeente Belfeld Sectie A Perceelnummer 3690 Oppervlakte 925 m² Kadastrale gegevens Gemeente Belfeld Sectie A Perceelnummer 3687 Oppervlakte 170 m²
Route van naar Tegelseweg, 5951 GL Belfeld

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.