Onder leiding van Don Willems heeft VeTeBe zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers voor bedrijfsonroerend goed in groot Venlo. Als bedrijfsmakelaar beschikt VeTeBe over een groot en interessant aanbod aan bedrijfsobjecten, zoals kantoren, bedrijfsruimtes, opslagruimtes, winkels, bedrijfsverzamelpanden, bedrijfskavels, garageboxen. En beleggingsobjecten.

Binnen het kantoor bestaat de meest actuele kennis, in het bijzonder van de lokale markt in groot Venlo. VeTeBe heeft oog voor het brede perspectief; van bijvoorbeeld Venlo als een internationaal logistiek knooppunt; of de tuinbouw die zo belangrijk is in deze regio. En wist u dat deze regio fiscaal interessant is voor Duitse bedrijven? Deze kennis vertaalt VeTeBe naar concrete kansen voor ondernemers en beleggers.

Daarnaast heeft VeTeBe via een eigen exclusief netwerk toegang tot een zeer groot aantal bedrijven. Dit netwerk overstijgt de regio vergaand. Het is wezenlijk, want kopers van bedrijfsonroerend komen uit alle windrichtingen, zo leert de ervaring van VeTeBe.

Ook schakelen ondernemers en beleggers VeTeBe steeds vaker in voor advies over de ontwikkeling van hun onroerend goed. Zij kunnen hun liquiditeit verbeteren door het pand te verkopen en vervolgens terug te huren: sale-lease-back. Het is een van de vele zakelijke mogelijkheden van onroerend goed. De adviseurs gaan er graag dieper op in een goed gesprek; allereerst om te horen waar u behoefte aan heeft.

 
logo-wie-is-de-beste-makelaar small

Stem op ons op “Wie is de beste makelaar”.

Kijk ook op Bedrijfskavels Venlo

 

VBO_logo_pms_280CV           venloverkoopt       logo nwwi