Verzekeringen voor extra zekerheid

 

Wie een huis koopt of huurt krijgt onmiddellijk te maken met verzekeringen. U wilt immers dat uw woning en spullen goed zijn verzekerd wanneer er iets onverwachts gebeurd. Tijdens het hypotheekgesprek bespreken onze adviseurs ook altijd de verzekeringen die afgesloten kunnen worden.

Het afsluiten van een pakket met verzekeringen kunt u via ons kantoor regelen. Dankzij onze samenwerking met een verzekeringsspecialist kunnen wij u schadeverzekeringen aanbieden voor opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen, vakanties en uw auto.

Daarnaast is het ook mogelijk om u te verzekeren tegen veranderingen in uw leven. Zijn de woonlasten bijvoorbeeld nog te betalen als uw partner overlijdt, u wordt ontslagen of arbeidsongeschikt raakt? Maar ook als u eerder wilt stoppen met werken of met pensioen gaat, kan uw financiële situatie veranderen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en premies om meer zekerheid te krijgen.